Į televiziją žengia rusiškoji Bridžita Džouns

Jau liepos 18-ąją, trečiadienį, į moteriškiausio kanalo Lietuvoje – TV8 eterį įžengs nepaprasta moteris, rusiškąja Bridžita Džouns tituluojama ekrano herojė – gydytoja Zaiceva. Vos pernai kaimyninėje šalyje sukurtas, milžiniškos sėkmės sulaukęs komedinis serialas „Gydytoja Zaiceva“, televizijos kritikų vadinamas „Sekso ir miesto“, „Bridžitos Džouns dienoraščio“ ir „Grei anatomijos“ mišiniu, TV8 žiūroves privers nuoširdžiai juoktis pirmadienio–penktadienio vakarais 17.00 val.

Į televiziją žengia rusiškoji Bridžita Džouns.<br>TV8
Į televiziją žengia rusiškoji Bridžita Džouns.<br>TV8
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 13, 2012, 1:23 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 4:44 AM

Pasakojimo veiksmas sukasi apie be galo charizmatišką merginą Aleksandrą, kuri jau pirmomis serialo akimirkomis viduryje prekybos centro stovėdama su purvina nuotakos suknele ir ašarų nuplautu neįvykusių vestuvių makiažu prisipažįsta: „Idealaus gyvenimo planas – ištekėti iki trisdešimties ir būti žaviai, daug pasiekusiai, savimi pasitikinčiai blondinei – žlugo: nei vyro, nei karjeros... Na, bent jau mano plaukai šviesūs!“

Aktorės Janos Krainovos įkūnijama pagrindinė herojė po eilinės verkimo dėl ją palikusio sužadėtinio sesijos ir besaikio šokolado valgymo rutinos jaučiasi morališkai palaužta, tačiau jai galvon šauna neįtikėtina idėja – tapti… chirurge! Aleksandra pradeda naujas meilės paieškas ir atsiduria net tarp dviejų potencialių kandidatų į jos širdį – tarp chirurgo ir ginekologo – tarp paauglystės meilės ir naujos simpatijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prasidėjo išankstinis balsavimas