Režisierius M. Webbas: „Grąžinant Žmogų-vorą sunkiausia buvo rasti tinkamą P. Parkerį“

Jau šiandien, liepos 13-ąją Lietuvos kino teatruose oficialiai pradedamas rodyti ilgai lauktas naujasis filmas apie Žmogų-vorą. Režisieriaus Marco Webbo sukurta juosta „Nepaprastas Žmogus-voras“ neabejotinai įneš naujų vėjų į šio komikso gerbėjų iki šiol žinotą istoriją. Kaip interviu Hollywoodreporter.com sakė filmo kūrėjas, sudėtingiausia užduotis jam buvo surasti tinkamą pagrindinį herojų – Piterį Parkerį.

Filmo „Nepaprastas Žmogus-voras“ fragmentai.<br>"Clinic 212"
Filmo „Nepaprastas Žmogus-voras“ fragmentai.<br>"Clinic 212"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 13, 2012, 5:43 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 4:30 AM

Galiausiai buvo pasirinktas jaunas ir šlovės keliu tik pradedantis žengti 28-erių aktorius Andrew Garfieldas. Kaip teigė M. Webbas, šis vaikinas jam tiko dėl savo universalumo. „Reikėjo rasti teisingą herojų. Andrew puikiai atitiko reikalavimus – jis turi visas žmogiškąsias savybes, jis juokingas, žavingas, puikiai įsilieja į kitų aktorių gretas, tinkamai į juos reaguoja. Taip pat jis lankstus, galėjo atlikti fizinius triukus. Aš norėjau sudėtingesnių triukų ir tuo pačiu, kad po Žmogaus-voro kostiumu būtų matyti paauglys, o ne kaskadinininkas. Andrew yra puikiai pasiruošęs fiziškai ir mums tai pavyko“, – kalbėjo režisierius.

Pats A. Garfieldas tikino, kad jam vaidinti nebuvo sudėtinga, mat jis gyvenime jaučiasi panašiai, kaip ir jo herojus Piteris Parkeris – tarsi būtų keistuolis paauglys. „Širdyje esu toks kaip jis. Taip, aš – neįtikėtinas keistuolis. Piteris filme pajunta pirmąją meilę ir krinta į ją apie nieką negalvodamas, tai – tarsi laisvas kritimas. Norėčiau, kad visi žiūrovai ateitų į kino teatrus atvira širdimi ir pajustų bent krislelį juostos emocijų“, – kalbėjo aktorius.

M. Webbas interviu taip pat paaiškino, kokius bloguosius personažus vertina. „Geras blogiukas tas, kuris atiduoda duoklę savai tiesai ir jo veiksmai gali būti paaiškinami. Norėjau, kad pats Beinas tikėtų filme, kad jis stengiasi padaryti kažką gero. Tiesiog jo gėrio interpretacija gana beprotiška. Jis tikrai labai stiprus, labai blogas ir bauginantis“, – juokėsi kino kūrėjas.

Neįtikėtinus Žmogaus-voro nuotykius Lietuvos publika šalies kino teatruose pamatyti gali jau nuo šiandien.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.