Šviežios filmo „Šokis hip-hopo ritmu. Revoliucija“ žvaigždės vienas kitą mokė ir šokio, ir vaidybos

Karščiu alsuojantis naujasis filmas „Šokis hip-hopo ritmu. Revoliucija“ jau kaitina visų šokio gerbėjų kraują – pagaliau, liepos 27 dieną Lietuvos publika išvys, kaip Majamį parklupdo harmoningo judesio armija. Nors pagrindinius vaidmenis atlikusiems aktoriams ši juosta – pirmas didysis debiutas kine, tiek šokis, tiek veikėjų išgyvenamos dramos neatrodo suvaidintos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-13 13:00, atnaujinta 2018-03-18 04:44

„Šis filmas įgavo savitą skonį dėl to, kad jo veiksmas vyksta Majamyje. Manau, juosta todėl ir pavadinta revoliucine, kad joje sudėta viskas, kas buvo geriausia pirmuosiuose trijuose filmuose ir šis rinkinys tikrai sudrebins pasaulį“, – šypsojosi šokėjų vadeivą Šoną vaidinantis Ryanas Guzmanas. Jo mylimąją, talentingą šokėją įkūnijusi Kathryn McCormick tikino tapusi alkstančios naujų žinių ir itin entuziastingos komandos dalimi. „Jie dirbo su aistra, režisierius tiesiog degė mintimi. Visi tarsi tapome šeima. Manau, tą energiją, jėgą pajus ir filmo žiūrovai, mes patys išties puikiai praleidome laiką“, – teigė ji.

R.Guzmanas pridūrė, kad tokios chemijos, kaip tvyrojo tarp filmavimo aikštelėje buvusių žmonių, suvaidinti neįmanoma, mat filme „Šokis hip-hopo ritmu.Revoliucija“ ji buvo nenuginčijama ir visa apimanti, o kūrybinė grupė tapo bičiuliais visam gyvenimui. „Dabar tarsi banda iš filmo vaikštinėjame visur kartu“, – juokėsi aktorius.

Anksčiau nešokęs šokėjų vadas

Įdomu tai, kad R. Guzmanas prieš patekdamas į kino pasaulį mėgino tapti profesionaliu kovotoju, tačiau jam buvo pasiūlytas modelio darbas, jis nusifilmavo keliose reklamose, o tuomet jį pastebėjo filmo „Šokis hip-hopo ritmu. Revoliucija“ kūrėjai.

Išties netikėtas faktas tas, kad anksčiau R. Guzmanas nėra mokęsis šokio. O štai K. McCormick gali pasigirti turtinga šokėjos karjera. „Šokau visą gyvenimą. Prodiuseriai norėjo matyti mane filme, tik jiems pirmiausia teko išsiaiškinti, ar apskritai galiu vaidinti, juk esu šokėja. Einant į atranką buvo labai baisu, juk pirmą kartą dalyvavau aktorių atrankoje, tiesiog kaustė siaubas. Buvo keista girdėti savo pačios balsą, suprasti, kad privalai papasakoti istoriją...“ – kalbėdama su MTV prisiminė K. McCormick.

Ji JAV išgarsėjo kaip televizijos „So You Think You Can Dance“ šeštojo sezono finalininkė. Kathryn šokti pradėjo labai anksti – būdama vos trejų, pas savo mamą šokių studijoje. Ji taip pat yra atlikusi epizodinį vaidmenį 2009-ųjų filme „Tapti žvaigžde“ bei pasirodžiusi dainininkės Christinos Perri hito „Jar of Hearts“ vaizdo klipe.

Kadangi Kathryn svetima buvo vaidyba, o jos partneris ir filmo mylimasis R. Guzmanas taip pat turėjo įveikti save ir pradėti šokti, jie puikiai vienas kitą papildė patarimais.

Filme „Šokis hip-hopo ritmu.Revoliucija“ K. McCormick herojė Emili ir R. Guzmano herojus Šonas parodys karščiausius jausmus šokių aikštelėje ir drauge su kitais šokėjais įžiebs aistrą pagal išties turtingą garso takelį, kuriame nuskambės ir tokių atlikėjų kaip Jennifer Lopez, Flo Rida, „Far East Movement“, Timbalandas, M.I.A., Eva Simons kūriniai.

Naujausias aistringų šokių filmas „Šokis hip-hopo ritmu. Revoliucija“ Lietuvos kino teatrus pasieks nuo liepos 27 dienos.

Beje, artėjant filmo premjerai Lietuvoje surengtas jaunų šokėjų konkursas. Šiandien stabdoma pirmojo etapo atranka, o antrasis etapas prasidės jau liepos 16 dieną. Daugiau apie konkursą sužinoti galite www.zipfm.lt/sokis. Liepos 26 dieną 8 geriausi šokėjai susitiks kino centro „Multikino“ pristatomame finale, kuris vyks prekybos ir pramogų centre „Ozas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.