Dėl M. Cotillard nėštumo buvo atidėti filmo „Tamsos riterio sugrįžimas“ filmavimai

Artėjant lietuviškajai naujojo Christopherio Nolano filmo „Tamsos riterio sugrįžimas“ (angl. „The Dark Knight Rises“) premjerai liepos 27 dieną, paaiškėjo, kad juostoje suvaidinusi garsi prancūzų aktorė Marion Cotillard galėjo apskritai nepasirodyti greta Žmogų-šikšnosparnį įkūnijusio kolegos Christiano Bale‘o.

Kadrai iš filmo "Tamsos riterio sugrįžimas".
Kadrai iš filmo "Tamsos riterio sugrįžimas".
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 17, 2012, 12:04 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 2:18 AM

Betmeno mylimąją vaidinanti moteris galėjo būti pakeista, mat tuomet, kai vyko filmavimai, ji laukėsi savo pirmagimio, sūnaus Marcelio. Tačiau režisierius pamanė galįs atšaukti visus darbus tam, kad jo trokštama aktorė spėtų susitvarkyti savo šeimyninius rūpesčius.

Kaip pranešė žurnalas „Vogue“, M. Cotillard dar laukėsi tada, kai buvo suplanuota filmavimų pradžia. Ch. Nolanas paaiškino žurnalistams, kad norėjo pats išspręsti šį klausimą ir leido scenų su prancūzaite filmavimą atidėti mėnesį. Kino kūrėjas stebėjosi, kad moteris po gimdymo sugebėjo taip greitai atgauti formą ir grįžti į darbą. „Buvo nuostabu tai matyti, Marion – tikra supermoteris“, – sakė žinomas režisierius. Jiedu kartu jau yra darbavęsi prie 2010-ųjų Ch. Nolano filmo „Pradžia“ (angl. „Inception“).

Hollywoodreporter.com teigimu, M. Cotillard vaidmens filme „Tamsos riterio sugrįžimas“ detalės buvo slepiamos bene ilgiausiai. Prancūzė šioje juostoje vaidina moterį vardu Miranda Teit. Kurį laiką internete netilo spėlionės, ar ši herojė bus gerietė ar turės ir blogąją pusę, tačiau pati aktorė tvirtino, kad ji įkūnys už ekologiją pasisakančią verslininkę, kurią žavi bendrovės „Wayne Enterprises“ veikla ir blogio joje nebus nė krislelio.

Beje, pasirodė ir lietuviškai titruotas 13 minučių trukmės vaizdo klipas, kuriame kūrybinė filmo komanda bei pagrindiniai aktoriai pasakoja, kaip buvo kuriamas filmas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.