„Šok su manimi“ projekto gerbėjams prisistatė dar keturios pramogų pasaulio žvaigždės

Lietingą liepos vakarą Vilniuje esančioje „Forum Palace“ terasoje pristatytas dar vienas projekto „Šok su manimi“ šokėjų porų ketvertukas. Šio vasaros vakarėlio vedėjais tapo laidos „Be komentarų“ duetas Sandra Daukšaitė ir Džiugas Siaurusaitis.

M. Rainys ir M. Jašinskytė-Pankevičienė.<br>R. Danisevičius
M. Rainys ir M. Jašinskytė-Pankevičienė.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 18, 2012, 9:12 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 1:01 AM

Pirmieji lauko terasoje pasirodė hiphopo čempiono, daugelio šokių projektų choreografo Kęstučio Baranausko ir Lietuvos sportinių šokių vicečempionės Eglės Straleckaitės pora.

Beveik niekas neabejoja, kad po metų petraukos į projektą grįžtanti šviesiaplaukė ir vėl taps televizijos žiūriovų numylėtine, ypač stipriosios lyties atstovų. Moteriškų formų E. Straleckaitė jau tapo TV3 televizijos šokių projekto seksualumo simboliu.

Kūrinį atliko seniai klausytojams girdėta dainininkė Asta Pilypaitė, kurią į renginį palydėjo būrys draugų: verslininkas Žilvinas Grigaitis, aktorius Gintaras Mikalauskas ir atlikėja Rasa Kiaušiūtė. Visi jie linkėjo A. Pilypaitei sėkmės, mat ji, kartu su šokėju Ligitu Bernatavičiumi, rudenį debiutuos ant parketo.

Renginio svečius bene labiausiai įaudrino „Ventukų“ atliekamas smagus kūrinys. Grupė iš Akmenės čia pasirodė ne veltui. „Ventukų“ lyderis Juozas Butnorius panoro dalyvauti televizijos projekte ir patobulinti šokio judesius kartu su profesionale šokėja, dainininko Donato Montvydo buvusia šokių partnere Katerina Voropaj.

Pasipuošęs sodriai raudonos spalvos kelnėmis dėmesio centre atsidūrė sporto žurnalistas Mindaugas Rainys. Jis rudenį ant parketo pasirodys kartu su profesionale „Žuvėdros“ šokėja, šiuo metu trenere dirbančia, Milana Jašinskytė-Pankevičiene. Renginio vedėjai juokavo, kad M. Rainys dėmesį traukiančiomis kelnėmis nurungė net ir žymiausius stilistus ir mada besidominčius pramogų verslo atstovus.

Praėjusių renginių metu jau pristatytos aštuonios „Šok su manimi“ dalyvių poros: Algis Ramanauskas ir Karina Jeremian, Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas, Diana Martinėlė ir Artūras Kalniūnas, Andrius Žiurauskas ir Natalija Tokareva, Veronika Gordijevskaja ir Tomas Jonaitis, Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė, Edvardas Norvaišas ir Goda Ročytė, Diana Dargienė ir Marius Gaižauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024