E. Stone: „M. Webbas naujajam filmui apie Žmogų-vorą suteikė daugiau žmogiškumo“

Lietuvos kino teatrų ekranuose jau galima išvysti sumanų ir modernų žmogų-vorą, besikaunantį su grėsmingu priešu – gigantišku driežu. Užmaršty nelieka ir meilės istorija, ką jau kalbėti, kad pagrindiniai filmo aktoriai Andrew Garfieldas ir Emma Stone filmavimo aikštelėje taip krito vienas kitam į akį, kad tapo pora ir realiame gyvenime. Palankių atsiliepimų sulaukusi aktorė tikino, kad naujojo filmo „Nepaprastas žmogus-voras“ režisierius Marcas Webbas sukūrė ypač gerą juostą dėl to, kad sugebėjo įnešti į jau žinomą istoriją gerokai daugiau žmogiškumo.

Kadrai iš filmo „Nepaprastas žmogus-voras“.
Kadrai iš filmo „Nepaprastas žmogus-voras“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 18, 2012, 11:18 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 1:32 AM

E. Stone tikino buvusi įsitikinusi, kad kino kūrėjas M. Webbas – ypač tinkamas asmuo grąžinti į kino ekranus legendinį „Marvel“ komiksų superherojų. Aktorė pasakojo, kad buvo sužavėta 2009-aisiais režisieriaus pastatytos juostos „500 meilės dienų“ (angl. „(500) Days of Summer“).

„Pamačiusi tą filmą supratau, kad Marcui tikrai rūpi meilė, žmonių santykiai, žmogiškumas. Filme „Nepaprastas žmogus-voras“ visa tai labai svarbu“, – kino portalui Flicksandbits.com sakė aktorė.

Pasak E. Stone, M. Webbas nenorėjo sukurti tik veiksmo juostos. „Jis filmo herojų santykius vertino tiek pat, kiek veiksmą. Žinau, kad jam buvo pasakyta tūkstančiai nuomonių, kuriant tokį filmą negali būti kitaip, tačiau jis negailėjo savęs ir mūsų – scenas išgliaudydavo iki pat gelmių ir, jei reikėdavo, kartodavo jas tol, kol buvome galutinai jas išanalizavę. Mums jis buvo labai geras ir norėjo tobulai perteikti mano herojės ir Žmogaus-voro ryšį“, – prisiminė 23-ejų aktorė.

Pagyrų E. Stone negailėjo ir pats M. Webbas, sakydamas, kad ji tiesiog nušvietė filmavimo aikštelę savo talentu ir šmaikštumu. „Kai jie sustojo drauge su Andrew, atrodė, kad jie tarsi šoka vienas aplink kitą. Jie buvo nuostabūs. Džiaugiuosi galėjęs stebėti šių dviejų talentų ankstyvąjį karjeros tarpsnį“, – kalbėjo filmo „Nepaprastas Žmogus-voras“ režisierius.

Puikiai JAV ir visame pasaulyje sutiktas naujasis filmas apie Žmogų-vorą gerą įspūdį paliko ir kino kritikams, o dalis jų net pareiškė, kad „Nepaprastas Žmogus-voras“ kur kas geresnis, nei prieš dešimtmetį pasirodęs filmas „Žmogus-voras“. Tąsyk pagrindinį vaidmenį atliko Tobey Maguire‘as, o jo mylimąją įkūnijo Kristen Dunst.

Pagal 50-ies metų senumo komiksų knygelę statytas filmas šįsyk vertintojus papirko būtent žmogiškąja linija, o ne specialiaisiais efektais, kurie, beje, taip pat palieka didžiulį įspūdį. „Marcas Webbas atrado emocinį gilumą ir pridėjo komiškų prisilietimų“, – rašė „The Hollywood Reporter“, o „Entertainment Weekly“ kritikai filmą įvertino aukščiausiai – davę „A+“ vertinimą. Pagrindiniai aktoriai A.G arfieldas ir E. Stone sulaukė pagyrų už tai, kad neįmanoma atsispirti jų žavesiui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?