Krepšininko M. Niparavičiaus, debiutuojančio šokių projekte, palaikyti atvyko S. Jasaitis ir broliai Lavrinovičiai

TV3 televizijos šokių projekto „Šok su manimi“ gerbėjai pagaliau susipažino su likusiomis rudenį startuosiančio projekto poromis. Linksmą vakarėlį kokteilių baro „Pabo Latino“ terasoje vedė komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas ir aktorė, Deivido Meškausko partnerė Milda Štakėnaitė. Aktorė trečiadienio vakarą atšventė ir savo gimtadienį.

Buvusio krepšininko M. Niparavičiaus, debiutuojančio šokių aikštelėje, atvyko palaikyti broliai Lavrinovičiai ir S. Jasaitis.<br>V. Ščiavinskas
Buvusio krepšininko M. Niparavičiaus, debiutuojančio šokių aikštelėje, atvyko palaikyti broliai Lavrinovičiai ir S. Jasaitis.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 26, 2012, 1:39 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:16 PM

Radijo laidų vedėjas Jonas Nainys - pirmasis, kuris tą vakarą prisistatė susirinkusiai publikai. Liaupsių J. Nainiui negailėjo jo kolegos - Justinas Jankevičius ir Rolandas Mackevičius. Šokių projekto debiutantas televizijos šou pasirodys su profesionalia šokėja, trečiadienio vakarą mirusią dainininkę Amy Winehouse įkūnijusia, Justina Žemaityte.

Buvęs krepšininkas, o dabar verslininkas Matas Niparavičius ir jo partnerė Ignė Reklaitytė „Šok su manimi“ vasaros vakarėlyje sulaukė daugiausia palaikymo. Pasižiūrėti, kaip sekasi pirmieji šokio judesiai buvusiam kolegai, atvyko broliai Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai ir Simas Jasaitis. 206 centimetrų sportininką palaikė ir „Lietuvos ryto“ komandos šokėjos.

Visi trys aukštaūgiai sakė, kad patys nedrįstų dalyvauti šokių projekte, tačiau kolegą būtinai palaikys. S. Jasaitis prižadėjo siųsti trumpąsias žinutes ir balsuoti už kolegą, o broliai Lavrinovičiai - stebėti M. Niparavičiaus pasirodymus televizoriaus ekrane. „Gaila, bet patarimų Matui jokių negaliu duoti, nes pats nemoku šokti“, - juokėsi Darjušas.

Treti prisistatė grupės „Pinup Girls" narė Viktorija Sutkutė ir Šarūnas Šiaučiulis. Komisijos pirmininkas J. Smoriginas iškart pradėjo žerti komplimentus žaviai šviesiaplaukei ir patikino, kad už gražias kojas ją girs viso projekto metu.

Bene labiausiai susirinkę laukė žurnalistikos siaubo, TV3 nuomonių laidų „Paskutinė instancija“ ir „Kodėl?“ autorės ir vedėjos Rūtos Janutienės ir profesionalaus šokėjo Adomo Norkūno poros. R. Janutienė pasipuošusi ilgu raudonu sijonu ir balta, seksualia palaidine dailiai sukosi šokio ritmu kartu su partneriu ir visai nepriminė griežtos ir kandžios žurnalistės. 

Praėjusių renginių metu pristatyta dvylika „Šok su manimi“ dalyvių porų: Algis Ramanauskas ir Karina Jeremian, Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius, Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas, Diana Martinėlė ir Artūras Kalniūnas, Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskaitė, Andrius Žiurauskas ir Natalija Tokareva, Veronika Gordijevskaja ir Tomas Jonaitis, Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė, Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė, Edvardas Norvaišas ir Goda Ročytė bei Diana Dargienė ir Marius Gaižauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.