Slaptas pokalbio įrašas atskleis tikrąjį E. Ostapenkos veidą

„Jis mane muša, grasina ir žada susidoroti“, – tokiais žodžiais į TV3 infošou „Be komentarų“ žurnalistus kreipėsi skandalingai pagarsėjusio estrados dainininko Eugenijus Ostapenkos sužadėtinė Tatjana. Laiškas, kuriame aštuoniolika metų už Eugenijų vyresnė moteris atvirai papasakoja apie kartu gyvenant patirtą siaubą, ir išskirtinis jos interviu TV3 televizijos eteryje – jau rytoj, rugpjūčio 8-ąją, 21.00 val.

E. Ostapenka.<br>A. Barzdžius
E. Ostapenka.<br>A. Barzdžius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-07 17:06, atnaujinta 2018-03-17 12:51

Nuo E. Ostapenkos nukentėjusi sužadėtinė tvirtina – gyvenimas su šalyje išgarsėjusiu ne tik dainomis dainininku virto tikru košmaru: „Jis yra girtuoklis, mušeika ir motinos išlaikytinis. Vaizduoja, jog yra talentingas ir nepriekaištingos reputacijos dainininkas bei geras būsimas vyras man, o iš tiesų geria nuo antradienio iki pirmadienio, apgaudinėja mane su kitomis moterimis, įžeidinėja ir dar muša, kai neleidžiu jam girtuokliauti“, – žiūrovams tvirtins Tatjana, dar vos prieš kelis mėnesius nuoširdžiai tikėjusi laimingu gyvenimu su savo išrinktuoju.

Viešai demaskuoti estrados dainininką pasiryžusi moteris prisipažįsta bijanti: „Eugenijus man keršys, bet aš daugiau nebegaliu tylėti. Lietuva sužinos, koks iš tiesų yra Ostapenka ir kokį siaubą aš išgyvenau.“

Iš Tatjanos „Be komentarų“ komanda gavo ne tik interviu, bet ir unikalią medžiagą – slaptą šokiruojančio jos su E. Ostapenka pokalbio įrašą. Šį, tikrąjį, dainininko veidą TV3 žiūrovai išvys kriminalinės istorijos tęsinyje jau ketvirtadienį, rugpjūčio 9-ąją.

Taip pat laidoje – karštas reportažas apie tai, kurie populiariausio šokių projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ dalyviai dalijasi guolį ką tik prasidėjusioje šokių stovykloje, aktorės Eglės Jackaitės ašaros dėl jai teismo priteistos baudos ir ne juokais supykdyta popscenos žvaigždė Džordana Butkutė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.