Žurnalistas E. Jakilaitis stebino japonus

“Ar tai — Valdovų rūmų atidarymas?” — vieną popietę stebėjosi Katedros aikštėje vilniečiai ir sostinės svečiai. Mat prie niekaip nebaigiamo įrengti muziejaus buvo neįprastas sujudimas: darbininkai tiesė kilimą, buvo rikiuojamos filmavimo kameros, degė ugnies fakelai. Staiga rūmų durys atsivėrė ir raudonuoju kilimu iškilmingai žengė “Lietuvos ryto” TV laidų vedėjas Edmundas Jakilaitis.

Skraidantį robotą primenanti filmavimo kamera sekė E. Jakilaitį ir lėtai kilo į dangų virš Valdovų rūmų. Tokį “žaislą” išvydę aikčiojo ne tik tėvus už rankų tampydami vaikai.
Skraidantį robotą primenanti filmavimo kamera sekė E. Jakilaitį ir lėtai kilo į dangų virš Valdovų rūmų. Tokį “žaislą” išvydę aikčiojo ne tik tėvus už rankų tampydami vaikai.
Daugiau nuotraukų (1)

("TV Antena")

Aug 12, 2012, 10:37 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 10:28 AM

Vis dėlto smalsuolių akis labiau traukė ne žinomas televizijos žmogus, o jį filmuojantis aparatas. Skraidantį robotą primenanti filmavimo kamera sekė E. Jakilaitį ir lėtai kilo į dangų virš Valdovų rūmų. Tokį “žaislą” išvydę aikčiojo ne tik tėvus už rankų tampydami vaikai.

Savo miniatiūrines filmavimo kameras iš kišenių traukė ir visa tai skubėjo nufilmuoti net turistai iš Japonijos.

Kūrybinės grupės nariai smalsuoliams aiškino, kad čia kuriamas naujos “Lietuvos ryto” televizijos laidos reklaminis siužetas.

Netrukus televizija transliuos laidą “Lyderių forumas”, kurioje diskutuos politikai, ketinantys dalyvauti Seimo rinkimuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.