Kodėl V. Šustauskas gali apakti?

Garsusis Kauno politikas Vytautas Šustauskas neišbrenda iš nesėkmių duobės. Prieš keletą savaičių Laisvės alėjoje galimai įkaušusį skandalistą nufilmavo praeiviai, o jau po kelių dienų Vytautas skubiai buvo išvežtas į ligoninę.

Vytautui Šustauskui stipriai pablogėjo regėjimas.<br>M. Patašius
Vytautui Šustauskui stipriai pablogėjo regėjimas.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 14, 2012, 1:00 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:19 AM

„Buvau pas seserį sode, kai staiga pasidarė silpna, akyse aptemo. Tuoj pat man iškvietė greitąją pagalbą”, - LNK „Karamelinėms naujienoms” pasakojo V. Šustauskas. Netrukus vyriškis buvo atgabentas į Kauno klinikas, iš jų perkeltas į Respublikinę Kauno ligoninę, Kardiologijos skyrių. Čia V. Šustauskui diagnozuota priešinsultinė būsena.

Po trijų savaičių ligoninėje V. Šustauskui stipriai pablogėjo regėjimas. Gydytojų prognozės politikui negailestingos – vos per mėnesį V. Šustauskas gali apakti viena akimi.

„Dabar, kai neturiu pinigų nei maistui, nei vaistams, pagalvoju, kad galbūt reikėjo gyventi kitaip ir pasirūpinti, jog kišenės senatvėje būtų pilnos”, - netramdydamas ašarų apie ištikusias nelaimes pasakojo V. Šustaukas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.