Iš Airijos į „Dviračio šou“ grįžta Budulis

Į naują LNK televizijos sezoną humoro laida „Dviračio šou“ važiuoja gerokai atsinaujinusi. Prie žiūrovų pamėgtų herojų prisideda nauji personažai, nauji aktoriai, pasirodys naujos rubrikos. Tarp laidos naujienų – Rimo Šapausko kuriamas Budulio personažas.

R. Šapauskas „Dviračio šou" vaidins Budulį.<br>A. Burba
R. Šapauskas „Dviračio šou" vaidins Budulį.<br>A. Burba
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-16 17:14, atnaujinta 2018-03-17 08:19

Kultinis veikėjas Budulis iš Airijos grįžta į Lietuvą ir nuo naujojo LNK televizijos sezono rodysis humoro laidoje „Dviračio šou“.

„Grįžęs į Lietuvą jis formuos Budulio sąrašą, kaip dabar madinga, – praneša „Dviračio šou“ vedėjas Vytautas Šerėnas. – Prisidirbusiam Norvegijoje, Anglijoje, Ispanijoje ir galiausiai Airijoje Buduliui liko vienas kelias – nauji Seimo rinkimai.“

Kultinis personažas atsirado 1996 metais, kai jį susapnavo pats R. Šapauskas.

„Vieną naktį „Makso“ pramogų klube Šiauliuose prieina banditiškos išvaizdos vaikinas. „Groji, groji, didžėjus, o tu sustabdyk muziką, pasakyk kokį bajerį, anekdotą. Aš sakau: „Eik tu...“ Jis užsimojo ir davė per galvą taip, kad aš persiverčiau per visą aparatūrą. Atsigavęs išlendu ir pamatau siaubingą baidyklę, kurios galva įaugusi į pečius, pliką, gyslotą ir ji man griausmingai sako: „Ar žinai, nuo ko gavai? Nuo Budulio...“ Ir aš atsibudau išpiltas šalto prakaito. Taip ir atsirado šis labai išpopuliarėjęs personažas, kurį žiūrovai prisimena iš LNK laidos „Orbita“ laikų“, – apie Budulio gimimą pasakoja R. Šapauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.