Pirmoji „TAIP.NE“ repeticija - su A. Valinsko juokeliais

Ketvirtadienį Vilniuje pristatyta į televizorių ekranus grįžtantį žaidimą „TAIP.NE“. Nėra žmogaus, kuris šią laidą vestų geriau negu jos autorius Seimo narys Arūnas Valinskas. Kaip ir prieš 20 metų laidą ves A. Valinskas, o jam padės manekenė Renata Mikailionytė. Anuomet jo vedamas žaidimas buvo toks populiarus, kad daugelis žiūrovų jį atsimena iki šiol. O tiems, kurie neprisimena, laidos kūrėjai priminė trumpu improvizuotu žaidimu.

Seimo narys A. Valinskas ir manekenė R. Mikailionytė.<br>R. Danisevičius
Seimo narys A. Valinskas ir manekenė R. Mikailionytė.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Aug 16, 2012, 7:15 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:12 AM

Žaidimo metu humoristas Raimondas Bingelis ir aktorė Violeta Mičiulienė kovėsi prieš žurnalistę Eriką Zabulėnienę ir „AJ šokolado“ atstovą Algimantą.

Šį kartą paslaptingi daiktai slėpėsi ne po baltu gaubtu, kaip įprasta žaidimui „TAIP.NE“, o juodame maiše. Kiekvieno daikto pavadinime simboliškai slypėjo raidės „t“ ir „n“.

„Ar tas daiktas telpa į tą maišelį?“, – pirmasis klausimą uždavė humoristas Raimondas.

Po jo pasipylė visa klausimų lavina: ar daiktas naudojamas buityje? Ar jį naudoja barmenai? Ar tai stiklinis daiktas? Klausimai pylėsi kaip iš gausybės rago, tačiau, kas slypi maišelyje, niekaip nepavyko atspėti netgi apžiūrint barmenų daiktus.

„Ar šis daiktas maloniai apčiuopiamas?“, – paklausė E. Zabulėnienė.

„Aš jau klausiau, ar turėčiau jį, jeigu atsistočiau už baro“, – pajuokavo R. Bingelis.

„Jūsų daiktas nėra maloniai apčiuopiamas“, – pastebėjo A. Valinskas ir pratrūko juokais.

Galų gale Erika kartu su Algimantu atspėjo, kad į maišelį įmestas tušinukas. Žiūrovai bandė boikotuoti tokią komandos sėkmę. Jie teigė, kad tokio žodžio apskritai lietuvių kalboje nėra. Tačiau A. Valinskas atkirto, dar ryte pasitikrinęs Didžiajame lietuvių kalbos žodyne.

Antrajame ture R. Bingeliui ir V. Mičiulienei sekėsi kur kas geriau. Jiems prireikė vos vieno klausimo tam, kad atspėtų, jog maišelyje guli moneta.

Paskutiniame ture Erikos ir Algimanto duetas sutriuškino Violetą ir Raimondą. Pora be jokio vargo atspėjo, kad į maišelį įdėtas granato vaisius.

Kiekviena pora, atspėjusi, kas slepiasi maiše, laimėjo po šaškių komplektą. A. Valinskas juokavo, kad būtų pirkę šachmatus, tačiau šaškės pigiau.

A. Valinskas atskleidė, kad naujajame žaidimo „TAIP.NE“ sezone dalyvaus ir žymių žmonių poros.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.