Kalbėdamas apie šeimą G. Mikalauskas negalėjo sutvardyti ašarų

„Kiekvienas pasirenka savo kelią“, - apie darbą ne tik teatre, bet ir pasirinkimą vesti televizijos laidas kalbėjo Gintaras Mikalauskas. Vos atšilus orams aktorius važiuoja į prie jūros esančią sodybą ir, kaip pats sako, gyvena automobilyje tarp Vilniaus ir Palangos. Vyrui geriausias poilsis yra puoselėjimas antrų namų – Palangoje. Būtent čia jis džiaugiasi atvažiuojančiais svečiais.

G. Mikalauskas prisipažino turėjęs bėdų dėl alkoholio.<br>Kadras iš laidos
G. Mikalauskas prisipažino turėjęs bėdų dėl alkoholio.<br>Kadras iš laidos
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-17 14:02, atnaujinta 2018-03-17 07:50

G.Mikalauskas atvirai pasakojo turėjęs bėdų dėl alkoholio: „Nėra geriančių artistų - yra geriantys ir atsigėrę!“ - ir pridūrė, kad alkoholis trukdė aktoriaus darbui, todėl teko padaryti lemtingą sprendimą. Garsus vyras lankėsi anoniminių alkoholikų klubuose ir prisipažino, jog su kova su šia priklausomybe vyksta nuolat.

„Mano žmona man kažkada pasakė: tu net nesvajok apie skyrybas – negausi. Tai aš ir nesvajoju“, - apie jau 13-us metus trunkančią santuoką su antrąja žmona kalbėjo renginių vedėjas. Jis nuoširdžiai dėstė jųdviejų susipažinimo istoriją bei pirmosios santuokos iširimo priežastis ir santykius su buvusia žmona.

Aktorius atvirai kalbėjo apie savo šeimą, tačiau prisipažino bijantis, kad kai pavyks surinkti visus, daugelio jau nebebus ir vos sulaikydamas ašaras sakė: „Iki pilnos laimės man dar trūksta daug ir tikrai trūksta kai kurių žmonių šalia“.

Kodėl Gintaro Mikalausko akyse pasirodė ašaros? Visi atsakymai jau šį pirmadienį 18 val. 45 min laidoje „Vasara su Asta“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.