Chirurgų verdiktas: G. Gurevičiūtė šokti negalės

Medicinos diagnostikos ir gydymo centro chirurgas Simonas Sereika, peržvelgęs Vietname traumą patyrusios Gintarės Gurevičiūtės ligos istoriją ir padaręs naujas rentgeno nuotraukas, pašiurpo nuo moters sprendimo dalyvauti šokių projekte.

Dalyvauti šokių projekte dėl patirtos traumos Gintarei chirurgai nerekomenduoja.<br>LNK
Dalyvauti šokių projekte dėl patirtos traumos Gintarei chirurgai nerekomenduoja.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 20, 2012, 2:35 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 6:53 AM

„Nešokti – tiek galiu pasakyti, - buvo kategoriškas chirurgas. – Bet uždrausti jums negaliu, Jūs – suaugęs žmogus ir spendžiate pati“.

Keliaudama su savo širdies draugu, buvusiu Seimo nariu Linu Karaliumi į avariją patekusi Gintarė Gurevičiūtė žiauriai susižalojo pėdą.

„Daliai žmonių po tokių traumų amputuojamos pėdos, jie negali vaikščioti. Gintarei pasisekė, tačiau dabar ji gali prisišaukti nelaimę, pakenkti kojai, kuri dar nesugijusi“, - aiškino chirurgas. Pasak specialistų, Gintarei jau dabar reikalinga operacija ir gydymas.

Tačiau garsi moteris laikosi kitos taktikos: ji elgiasi taip, lyg būtų visiškai sveika, avi aukštakulnius ir sukasi šokių aikštelėje.

Žaliavalgystę propaguojanti moteris nepasitiki tradicine medicina. Jos nuomone, jei žmogus jaučiais sveikas, toks ir bus. O tai, kad sugebėjo pasveikti - vien tik jos valios ir nusiteikimo stebuklas. Todėl ji neketina paisyti medikų nurodymų ir drauge su partneriu Vytautu Mackoniu rengiasi „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ premjerai, kuri įvyks jau šį sekmadienį 19 val. per LNK tiesiogiai iš Teatro arenos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.