Po savaitės prasideda „Kviečiu šokti“ projektas, o šokėjai gydosi traumas

Jau šį savaitgalį, sekmadienį, LNK eteryje startuos iš naujo atgimęs projektas „Kviečiu šokti“. Ta proga projekto dalyviai susirinko sostinės Šiaurės miestelyje esančioje naujoje studijoje, kur kasdien jie praleidžia po kelias valandas intensyviai besiruošdami sudėtingiems pasirodymams. „Niekada netikėjau, kad žmonės gali tiek daug dirbti, kad galėtų pasirodyti televizijos ekrane“, – šmaikščiai juokavo LNK prodiuseris Laurynas Šeškus.

Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško.<br>T. Bauras
Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Aug 21, 2012, 12:29 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 6:25 AM

Ne paslaptis, kad šokių pamokos reikalauja ne tik fizinių jėgų, bet ir stipraus moralinio pasirengimo. Galbūt dėl šios priežasties alinančių treniruočių išvarginti šokėjai ne visi pasirodė ant parketo. Dalis jų dar anksčiau patyrė įvairias kūno traumas ir sužalojimus, todėl šiuo metu stengiasi kuo greičiau pasveikti ir patausoti sveikatą.

Visi drauge sušokę bendrą šokį, veliau kiekviena pora atskirai parodė, ką išmoko. Pirmieji ant parketo žengė Donatas Baumila ir Rasa Židonytė, vėliau savo pasirodymą surengė ir Katažina Niemycko su Dainiumi Dimša, ne pagal savo dainą improvizuotą tango sušoko Ramūnas Šimukauskas ir Beata Skaisgirytė, žaismingą šokį pristatė Renata Uzialkaitė ir jos partneris Vadimas Šuško, taip pat pasirodė Linas Karalius ir Rūta Ramanauskaitė.

Projekte dalyvaujančios merginos atvyko pasipuošusios dailiomis suknelėsmis, tačiau kai kurios jų tiesiog papozavo fotografams. Ingrida Kazlauskaitė stipriai susitrenkė šonkaulius, Gintarė Gurevičiūtė dėl kelionėje patirtos traumos kol kas atsisako sudėtingų šokių žingsnelių.

Vakarą praskaidrino I. Kazlauskaitės Juozui Liesiui surengta staigmena. Kažkada Juozas užsiminė, kad jam valgyti yra lengviau nei šokti, todėl šių žodžių nepamiršusi Ingrida nusprendė jam mesti iššūkį ir visiems šokių projekto dalyviams iškepė didžiulį kugelį, kurį visi draugiškai suvalgė.

Galiausiai aplankyti kolegų užsuko ir Mantas Stonkus. Neseniai su žmona susilaukęs dukrelės jis buvo pasitiktas su gausiomis ovacijomis. Janajam tėveliui projekto dalyviai uždainavo sveikindami jį su gimtadieniu ir padovanojo daug sauskelnių bei žaismingą balioną.

„Supratau. Tai palinkėjimas prisiš... iki ausų“, – juokėsi jis. Vėliau vieno iš kolegų paklaustas ar jau išmoko pervystyti vaiką, Mantas nuosekliai papasakojo kaip tai riekia padaryti. „Tėvystė veža“, - patikino Mantas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.