Karščiausios LNK naujienos priviliojo naujus veidus

Nors naująjį sezoną pasirodys ir naujų laidų, LNK generalinė direktorė Zita Sakarienė mano, kad reitingų viršūnėse karaliaus populiarūs ilgaamžiai šios televizijos projektai.

LNK generalinė direktorė Zita Sakarienė mano, kad reitingų viršūnėse karaliaus populiarūs ilgaamžiai šios televizijos projektai.<br>LNK
LNK generalinė direktorė Zita Sakarienė mano, kad reitingų viršūnėse karaliaus populiarūs ilgaamžiai šios televizijos projektai.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė ("TV antena")

Aug 26, 2012, 1:19 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 3:44 AM

— Kuo naująjį sezoną ketinate nustebinti savo žiūrovus?

— Greta populiarumą išsikovojusių laidų turime išskirtinių naujienų: patrauklios formos diskusijų laidą “Diagnozė: Seimas”, smagų pramoginį šou “Radžis ieško žmonos” ir pagal užsienio formatą kuriamą lietuvišką kriminalinį serialą “Kriminalistai”.

Džiugu, kad nuo naujo sezono turėsime bloką kasdienių laidų, apimančių visą spektrą naujienų — nuo rimčiausių iki pasakojančių įžymybių gyvenimo smulkmenas. Be žinių, LNK eteryje kasdien matysime tris didelius banginius: pavakario laidą “Labas vakaras, Lietuva”, informacijos šou KK2 ir pramogų pasaulio naujienų laidą “Karamelinės naujienos”. Bus sunku atsiplėšti nuo ekrano.

— Kuri laida, jūsų manymu, bus populiariausia?

— Sunku prognozuoti, bet manau, kad reitingų viršūnėse bus mūsų ilgaamžiai projektai, tokie kaip žinios, KK2, “Kviečiu šokti”. Tikimės, žiūrovai pamėgs ir naujas laidas, nes kitaip jų nebūtų.

— Kokių išskirtinių transliacijų ar renginių pamatysime šį sezoną?

— Sezoną pradėsime originaliai — vietoj pabodusių atidarymo transliacijų susukome vaidybinį muzikinį filmą “Operacija LNK ir kitos aistros”. Vieni LNK vedėjai tapo plėšikais, kiti — vaistininkais, treti — pėdsekiais.

Penktadieniais žiūrovus stebinsime vis nauju koncertu, kurių dalis įsigyti iš užsienio, o kiti — lietuviški. Taip pat transliuosime daug proginių renginių, kuriuos ves Rolandas Vilkončius. Jų numatome daug — Kalėdoms, Naujiesiems metams, bendrų renginių su organizacijomis “Gelbėkit vaikus” ir “Maisto bankas”, Lietuvos policija. Tęsime telemaratoną “Gerumo diena”, kuris įrašytas į Lietuvos rekordų knygą.

— Šokių ir dainų projektus naują sezoną rengia ir jūsų konkurentė TV3. Ar ir toliau erzinsite žiūrovus panašias laidas rodydami tuo pat metu?

— Šiais metais nusprendėme pakeisti šou “Kviečiu šokti. Pažadinta aistra” transliacijos dieną. Jį tiesiogiai rodysime sekmadieniais nuo 19 val. 30 min.

— Naujame sezone nebeišvysime “Dviračio šou” peliukų dueto — Algis Ramanauskas perėjo į TV3, laidų neves ir Rolandas Vilkončius. Kuo pakeisite eterio senbuvius?

— LNK laikosi strategijos geriau sukurti naują laidą ir parinkti jai vedėją, negu vedėjui, dirbtinai pririštam prie kanalo, ieškoti tinkamos laidos. LNK visada buvo ir bus žvaigždžių fabrikas. Šiuo požiūriu esame aktyvūs eksperimentuotojai, nes ir šiais metais turime daug naujų veidų.

Jau dabar “Karamelines naujienas” veda Žygimantas Stakėnas, naują laidą “Labas vakaras, Lietuva” ves Živilė Vaškytė ir Paulius Skučas, “Diagnozė: Seimas” patikėta Rasai Tapinienei, “Nuo... iki...” — Giedrei Talmantienei, o “Dviračio šou” suspindės nauji personažai ir rubrikos.

— Kurios LNK laidos niekada nepraleidžiate jūs pati?

— Esu LNK aistruolė ir žiūriu visas mūsų kuriamas programas. Niekada nepraleidžiu LNK žinių, nuolat žiūriu “Valandą su Rūta”, o per atnaujintą “Info TV” kanalą — žurnalistės I.Larionovaitės rengiamą “Infodieną”.

Karščiausios LNK naujienos

“Radžis ieško žmonos”

Dainininkas Radžis (R.Aleksandrovičius) pasižadėjo, kad sulaukęs 27 ar 28 metų ves. Ir senelis, turtingasis čigonų baronas iš Charkovo, jam vis primena — jau laikas žvalgytis žmonos.

“Metai bėga, o tos vienintelės kaip nerandu, taip nerandu”, — liūdnai linguoja galvą 24 metų Radžis. Todėl televizijoje išgarsėjęs dainininkas nusprendė joje ir šeimos laimės ieškoti.

Rudenį LNK pasigirs Felixo Mendelssohno maršo akordai, permušami čigoniškų dainų ritmo. Dainininkas dalyvaus naujame realybės šou “Radžis ieško žmonos”, kurį ves Marius Jampolskis ir Natalija Bunkė.

Radžis kuklus — jam nereikia žmonos, kuriai iš pažastų augtų kojos: “Ieškosiu subtilios, moteriškos. Būtų gerai, kad būsima žmona mokėtų ruošti valgyti. Kad šoktų, dainuotų, būtų prie meno.”

Merginai, norinčiai tapti Radžio žmona, reikės pereiti ne vieną realybės šou etapą. O jei tektų rinktis blondinę ar čigonę? Radžis atviras — tautybė ir plaukų spalva nesvarbu. “Dabar spalvą galima pakeisti per dešimt minučių, — juokiasi svajonių jaunikis. — Ji gali būti ir aukštesnė už mane, ir žemesnė. Svarbiausia, koks žmogus.”

Vardydamas vertybes Radžis lieka ištikimas savo stiliui: “Bet tegul merginos žino, kad su mažais papukais iš karto išmesiu iš šou.” Ir čia pat nusikvatoja: “Juokauju.”

“Diagnozė: Seimas”

Kartu su nauju TV sezonu prasideda ir politinis rinkimų sezonas. Kad žiūrovai nepasiklystų politikos skersvėjuose ir jų nepakirstų politikų siunčiami virusai, LNK pradeda rodyti politinių diskusijų laidą “Diagnozė: Seimas”. Laidą rengs “Info TV” Žinių tarnyba, o ją ves Rasa Tapinienė.

“Per rinkimų vajų pritrūksta sveiko proto. Pažadai dalijami iš kairės į dešinę ir atvirkščiai. Rodos, reikia akimirkos sustoti ir įsiklausyti, ką kalba žmonės, pasiryžę mums vadovauti ateinančius ketverius metus. Kiek tikri jų pažadai, ko vertos jų kalbos? Mūsų laidos ekspertai programos pabaigoje nurodys diagnozę”, — sakė “Info TV” Žinių tarnybos vadovė Inga Larionovaitė.

Daugiau nei valandos trukmės politinių diskusijų laidoje susikaus du oponentai. Atvykti į studiją jie bus kviečiami su savo komandomis, kurios turės palaikyti lyderį žodžių mūšyje. Klausimus pateiks ne tik laidos vedėja, bet ir studijoje esantys žiūrovai.

“Stengsimės, kad tai būtų įdomi politikos laida, todėl į studiją kviesimės ne tik partijų lyderius, bet ir spalvingiausias partijų asmenybes. Jie neretai pasako daug daugiau nei vadovai, besislepiantys po oficialiomis kaukėmis”, — sako R.Tapinienė.

Diskusijų klausysis įvairių sričių ekspertai — politologai, psichologai, iškalbos, ryšių su visuomene, kūno kalbos specialistai. Laidos pabaigoje jie diagnozuos svečius. “Nepagydomas populistas, chroniškas melagis... Manau, kad išgirsime įvairių diagnozių. Kažin, kam nuskambės “Diagnozė: Seimas”?” — svarstė laidos vedėja.

Eteryje taip pat pasirodys informacinė analitinė “Alfa savaitė” su Tomu Dapkumi ir kasdienė informacinė pokalbių laida “Labas vakaras, Lietuva”, kurią ves Živilė Vaškytė ir Paulius Skučas.

“Pasaulis X”

Naujoje Giedriaus Leškevičiaus vedamoje laidoje — tikri liudijimai apie metafizikos, alchemijos ir anomalijos reiškinius. Reiškinius, kurie atima žadą. Laidos herojais taps žmonės, pagiję nuo mirtinų ligų, grįžę iš komos ar atsigavę po klinikinės mirties.

“Laidos kūrėjai perteiks paslaptingą, nematomą, paranormalų ir kartu subtilų herojų dvasinį pasaulį, jų sielos ir kūno triumfą prieš nepagydomas ligas. Pasakosime tikras istorijas apie aiškiaregystės, telepatijos, materializacijos, levitacijos, bioenergetinio lauko matymo atvejus, kuriuose ir slypi visas mūsų “Pasaulis X”, — sako laidos kūrėjai.

G.Leškevičius tvirtina, kad stengsis išlikti realistas, kad ir kaip įtaigiai pasakojamos istorijos skambėtų. “Nesu linkęs aklai pasikliauti magais, bioenergetikais, būrėjais ar astrologais. Bet faktų, kurie kelia nuostabą, tikrai yra”, — sako G.Leškevičius, studijų metais rengęs radijo laidą apie neįprastus reiškinius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.