K. Navickaitės-Tinos ir T. Rimgailos nevaikiškos aistros

Aistringais, karštais, netgi vulgariais bučiniais išreklamuoto LNK projekto “Kviečiu šokti. Pažadinta aistra” premjera bandė žiūrovų kantrybę kone keturias valandas. Nieko nuostabaus — ant parketo savo sugebėjimus per tiesioginę transliaciją rodė net vienuolika porų. Tiesa, ne tokių, kad negalėtum atplėšti akių ir nekiltų pagunda perjungti kito kanalo.

“Šokio siužetą mes supratome”, — po aistringo Kristinos Navickaitės-Tinos ir jos partnerio Tado Rimgailos šokio rimtu veidu aiškino mažoji šokio profesionalė Skaistė Svajonė.<br>J. Stacevičius
“Šokio siužetą mes supratome”, — po aistringo Kristinos Navickaitės-Tinos ir jos partnerio Tado Rimgailos šokio rimtu veidu aiškino mažoji šokio profesionalė Skaistė Svajonė.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 1, 2012, 9:00 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:38 AM

Dauguma dalyvių savo pasirodymais dar nesididžiavo.

O ir komisija, kuriai vadovauja griežtoji vertintoja Edita Daniūtė, debiutantams nebuvo atlaidi. Jei ne jaunieji teisėjai Skaistė Svajonė Jazilionytė ir Mamertas Ložys, kurių replikos dažnai spaudė šypseną, kai kuriems dalyviams net ir ašarėlę būtų tekę braukti.

Vos per dešimtmetį perkopę teisėjai mintis dėstė įmantriomis savomis ir skolintomis frazėmis, nė kiek nenusileisdami vyresniems kolegoms.

“Šokio siužetą mes supratome”, — po aistringo Kristinos Navickaitės-Tinos ir jos partnerio Tado Rimgailos šokio rimtu veidu aiškino mažoji šokio profesionalė Skaistė Svajonė.

“Ir ką gi jūs supratote?” — nerimastingai žvelgdama į laikrodį ir tikrindama, ar jau yra vienuolikta valanda vakaro, nepilnamečių teisėjų perklausė projekto vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

Mat daugumos porų pasirodymai atitiko projekto pavadinimą “Pažadinta aistra” ir prašėsi ženklo N-14. Tiesa, į šokių sūkurį įsitraukė ne visi. Susumavus konkurenčių LNK ir TV3 sekmadienio vakarą prie ekranų praleidusių žiūrovų procentą, rezultatu 23,1:20,4 nugalėjo ne išreklamuotasis aistras kaitinti žadėjęs projektas, bet simpatiškas animacinis šunėkas Boltas, kurio smagius nuotykius žiūrėjo ne tik jaunųjų šokių projekto teisėjų amžiaus grupė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.