BTV naujojo sezono pristatyme – A. Valinsko sugrįžimas, Lady Gagos šou ir netradicinis desertas

Ketvirtadienio vakarą sostinės „Pramogų bankas“ sužibo naujomis spalvomis - čia vyko naujojo, 20-ojo, sezono pristatymo vakarėlis. Jau iš anksto raudonu kilimu į jį žygiavo Seimo nariai, žinomi pramogų ir verslo pasaulio atstovai, BTV televizijos darbuotojai, daugeliui pažįstami televizijos laidų vedėjai, žinomi žurnalistai.

BTV televizijos naujojo sezono pristatymo vakarėlis.<br>T. Bauras
BTV televizijos naujojo sezono pristatymo vakarėlis.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Sep 4, 2012, 2:32 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:24 PM

Vakarą pradėjo griausmingas koncertas, kurio vedėja tapo daugelio pamėgta televizijos laidų vedėja Asta Stašaitytė. Vieną po kitos ji pristatė naujas televizijos laidas, tarp kurių - net iš naujo po 20 metų atgimusios „Taip. Ne“, „VRS kamera“.

BTV šmėžuos ir Andrius Užkalnis bei jo žavioji asistentė Viktorija Koiro. Paklaustas, kodėl jam reikėjo asistentės A. Užkalnis atsakė: „Mano laidoje viskas auga ir plečiasi. Mes padarėme papildomų vietų studijoje, priėmėme daugiau žmonių“. Pasak jo, Viktorija buvo pasirinkta ne šiaip sau – iš daugybės merginų ji buvo pasirinkta, nes pasirodė geriausia.

15-ąjį sezoną BTV televizijoje pradės ir daugelio pamėgta Asta Stašaitytė-Masalskienė. „Esu ištikima. Ilgus metus nekeičiu trijų dalykų: plaukų spalvos, televizijos kanalo ir vyro“, – sakė ji. Tobulu įdegiu po atostogų ir darbo mėnesių šiltuose kraštuose galinti pasigirti televizijos laidų vedėja prisipažino, kad itin mėgsta saulės vonias, tačiau iš Lietuvos niekur neketina išvykti. „Aš myliu Lietuvą ir jums tai įrodysiu naujajame sezone“, – šypsodamasi patikino ji.

Po šių jos žodžių į sceną žengė valstybinis dainų ir šokių ansamblis „Lietuva“. Pasak Astos, jų pasirodymas – tai tik dar vienas įrodymas, kad Tėvynėje gyventi linksma. „Jeigu kas manote, kad tai – ironija, tai tikrai ne. Pasaulį užgožus vakarų kultūrai, labai svarbu saugoti savo tapatumą“, – dėkodama šokėjams sakė A. Stašaitytė-Masalskienė.

BTV drąsiai save pristato kaip humoro jausmo nestokojančia televiziją. Šį sezoną iš televizoriaus ekranų žiūrovams šypsosis geriausi šalies komikai, tarp kurių – Vitalijus Cololo, Raimondas Bingelis, Raimondas Šilanskas, Laima Tamulytė. Prie jų taip pat prisijungė „jaunu ir gražiu vyru pristatytas humoristas Justinas Jankevičius.

Lietuviškų serialų mėgėjams turėtų patikti naujos „Milijonierių“ serijos, kuriose – nesibaigiančios šeimyninės intrigos. Juoktis privers ir atsinaujinusi, į nepatogias gyvenimiškas situacijas žmones įtraukusi „VRS kamera“. Jos vedėjas Dainius Martinaitis pasirūpins, kad netikėtai už kampo laukiantys spąstai pralinksmintų net ir didžiausius paniurėlius.

Lyg feniksas iš pelenų naująjį sezoną atgims Arūno Valinsko ir kolegės Renatos Mikailionytės vedama laida „Taip. Ne“. Prieš 20 metų bene populiariausia BTV laida tapusi laida įgavo naujo šarmo ir iš naujo planuoja stebinti savo žiūrovus. Paklaustas, kaip nusprendė grįžti į televiziją A. Valinskas išsidavė, jog viskas gyvenime apsuka ratą ir grįžta į savo vėžes. Tuo tarpu Renata užsiminė, kad jos sugrįžimas buvo netikėtas ir neplanuotas, tačiau, jos žodžiais tariant, viskas, kas vyksta su Arūnu – vyksta panašiai.

Dar viena televizijos žiūrovų pamėgsta laida – „Skanus pokalbis“, kurio vedėja antrus metus iš eilės taps menininkė Nomeda Marčėnaitė. Ji užsiminė, kad ji ieško virėjo, kuris mokėtų gaminti ir galėtų nustebinti savo laidos svečius. „Turiu kelis virėjus: panką, aristokratą ir seksualųjį. Bet ieškau dar vieno“, – sakė ji ir patikino, kad jos laidose visi pokalbiai bus itin skanūs.

Žiūrovus turėtų sudominti ir dar vienas projektas pasivadinęs „Muzikinės kaukės“ vardu. Jo vedėju taps aktorius Arūnas Sakalauskas. „Pradedant kurti projektą susidūrėme su viena problema – nematytomis išlaidomis, nes atlikėjai atvyksta kaip Mia, kaip Aistis, tačiau išvyksta kaip Lady Gaga, kaip Verka Serdiučka – jiems reikia labai didelių išlaidų“, – juokavo A. Sakalauskas.

Vienuoliktus metus pradės ir žiūrovų pamėgta „Šeštadienio ryto“ laida. „Labai džiaugiuosi, kad ši laida jau perkopė į antrą dešimtį. Ačiū žiūrovams, ačiū kūrybinei grupei“, – dėkojo laidos vedėja A. Stašaitytė-Masalskienė. Pasak jos, šiemet „Šeštadienio rytas“ keliasi į virtuvę, kur jau dabar yra parengtas 21 reportažas iš Alanijos Turkijoje.

A. Stašaitytė-Masalskienė pasidžiaugė savo komanda, kurioje – žinomi „Virtuvės mitų griovėjai“ Ali, Alfas ir Martynas. Jie susirinkusiems svečiams pristatė netradicinį desertą ir kvietė visus pasmaguriauti ne tik šį vakarą, bet ir kiekvieną šeštadienio rytą.

Laima Kybartienė, deja, atvykti negalėjo, tačiau atsiuntė specialų pasveikinimo įrašą. „Sveikinimai niekada nesibaigs, nes gimtadieniai būna kasmet. Kol visus pasveikinsime, BTV sulauks ir 100- mečio“, – sakė ji ir padeklamavo eiles, skirtas BTV televizijai.

Vakarą užbaigė žaisminga koncertinė programa, kurioje atlikėja Mia įkūnijo neseniai Lietuvoje viešėjusią Lady Gagą, „Mis Lietuva 2011“ Ieva Gervinskaitė ugningąją Ruslaną, o aktorius Aistis Mickevičius - „Eurovizijoje“ išgarsėjusį Verką Serdiučką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.