V. Uspaskichas R. Tapinienės nepirktų - ji jam nepatinka

Ant nosies – rinkimai. Dėl rinkėjų palankumo varžysis rekordiškai daug – net dvidešimt septynios partijos. Kurią pasirinkti? Ketverius metus dirbti Seime – ne juokas. Išsunkiančios akistatos su pasipiktinusiais rinkėjais, naktiniai mokesčių perversmai, audringi komitetų posėdžiai ir partijos vidaus rietenos – tai gali ištverti tik geležinės sveikatos žmogus. Ar kandidatų nekamuoja įsisenėję simptomai – lėtinis populizmas, ūmus demagogizmas – galima nustatyti tik po kruopščios apžiūros. Tuo kiekvieną trečiadienio vakarą užsiims nauja LNK laida „Diagnozė: Seimas“ su vedėja Rasa Tapiniene.

Emocijų užvaldytam V. Uspaskichui rodėsi, kad konservatoriai papirko laidos vedėją spausti jį į kampą nemaloniomis temomis.<br>T. Bauras
Emocijų užvaldytam V. Uspaskichui rodėsi, kad konservatoriai papirko laidos vedėją spausti jį į kampą nemaloniomis temomis.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 4, 2012, 3:36 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:21 PM

Jau šį trečiadienį LNK televizijoje – diskusijų šou „Diagnozė: Seimas“ premjera. Pirmojoje laidoje - karštas Darbo partijos lyderio Viktoro Uspaskicho ir Seimo pirmininkės, konservatorės Irenos Degutienės žodžių mūšis.

Ministro pirmininko Andriaus Kubiliaus kadencija eina link pabaigos – kas jį pakeis, kaip ir už kiek galima tapti premjeru? Pagal apklausas, iš konservatorių gretų premjeru dauguma norėtų matyti Ireną Degutienę, apie premjero postą seniai galvoja Darbo partijos lyderis V. Uspaskichas. Tačiau I. Degutienės ir V. Uspaskicho dvikova naujoje LNK laidoje parodys ne tik šių politikų sugebėjimus žongliruoti skaičiais ir pažadais.

LNK studijoje Darbo partijos lyderiui teks prisiminti ir savo kadaise ištartus žodžius, kad yra mokėjęs prostitutei.

„Visi vyrai absoliučiai tai bandė, bet ne visi turi drąsos tai pripažinti, man buvo įdomu pažiūrėti, kaip moterys parsiduoda. Kaip Jūs“, – susierzinęs dėl nepatogių laidos vedėjos klausimų Rasai Tapinienei tėškė politikas. Emocijų užvaldytam V. Uspaskichui rodėsi, kad konservatoriai papirko laidos vedėją spausti jį į kampą nemaloniomis temomis.

„Kiek jums sumokėjo?“ – širdo politikas, o išgirdęs, kad tiek pinigų neturi, drėbė paskutinį „argumentą“ – „Tu man nepatinki“.

Kūrybinė laidos grupė juokėsi, prisiminusi Darbo partijos lyderio komplimentus vedėjai prieš eterį. Nužvelgęs šalia atsistojusios R. Tapinienės figūrą, politikas negailėjo pagyrų: „Jūs labai gerai atrodot iš šono“. Nei darbiečių, nei konservatorių nepalaikantys laidos dalyviai po jos prisipažino, kad tokio sudirgusio Viktoro Uspaskicho jiems dar nėra tekę matyti.

Darbo partijos lyderis gudrus: komplimentus jis žarstė ir Irenai Degutienei, tačiau prisipažino, kad ne vienerius metus siekto premjero posto neužleistų.

Politika nusivylusi Seimo pirmininkė premjero posto taip pat neišsižada, nors pripažįsta, jeigu vėl tektų rinktis tarp medikės darbo ir politikės karjeros, pastarosios atsisakytų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.