L. Rasutis pasirodymas BTV „Muzikinėje kaukėje“ vos nežlugo

Skaičiuojant paskutines valandas iki BTV „Muzikinės kaukės“ premjeros, šou rengėjai sulaukė juos pritrenkusio skambučio: viena iš projekto dalyvių Lidija Rasutis pasiguodė kenčianti tokius nugaros skausmus, kad net negalinti paeiti, ką jau kalbėti apie pasirodymą scenoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2012, 4:29 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:14 PM

Filmuodami pirmąją BTV laidą „Muzikinė kaukė“ prodiuseriai pajuto, ką reiškia tikras adrenalinas – bet kurią akimirką jų ilgus mėnesius planuotas šou galėjo žlugti. Ateis Lidija, ar ne? O jei ateis, ar sugebės atlikti kelias savaites repetuotą pasirodymą, kuriame ji įsikūnija į energingąją dainininkę Tiną Turner? Šis klausimas po Lidijos Rasutis skambučio visiems nedavė ramybės. „Aš net juokavau su prodiusere, kad gal mane galės vežimėlyje atvežti. Dainuočiau kaip Tina, tik šokti negalėčiau“, - pasakoja L.Rasutis. Tik tokie jos žodžiai komandos nenuramino.

Visgi, po suteiktos skubios medikų pagalbos, L.Rasutis ryžosi šokti ir pasirodė taip, kad kitiems projekto dalyviams liko tik pavydėti tokios energijos. „Televizijoje dirba tokie patys žmonės, kaip bet kur kitur: būna, skauda širdį, galvą, nėra nuotaikos – nieko nepadarysi. Skirtumas tik toks, kad televizijoje to negali parodyti“, - aiškina niekada nepasiduodanti moteris.

Dabar ji, nors vis dar kenčia stiprius skausmus, apsilankymus pas fizioterapeutus derina su projekto repeticijomis – pasitraukti ji tikrai neketina. „Man labai patinka šis projektas ir aš nei kiek nesigailiu į jį įsitraukusi. Svarbiausia – visi žmonės čia labai įdomūs ir draugiški. Aš tikiuosi, kad kuo ilgiau filmuosimės, tuo labiau susidraugausime“, - prisipažįsta L.Rasutis.

Be to, kur kitur ji turėtų progą pasijusti pasaulinio lygio žvaigžde? „Tina Turner – mano dievas. Žinau, kad niekada negalėčiau jai prilygti, bet vis tiek buvo labai įdomu pabandyti. Stengiuosi kuo labiau įsijausti į kuriamą personažą“, - sako BTV muzikinio šou „Muzikinė kaukė“ dalyvė. L.Rasutis ypatingai patinka tai, kad „Muzikinė kaukė“ – pozityviausias iš visų televizijos šou, kuriuos jai yra tekę matyti. „Čia niekas neiškrenta, dalyviai gali apdovanoti vienas kitą taškais, stengiamės ne konkuruoti su kitais, o patys kiekvieną kartą pasirodyti vis geriau“, - pasakoja L.Rasutis.

Muzikinis šou „Muzikinė kaukė“ – ypatingas naujojo BTV sezono projektas, kuriame garsūs Lietuvos žmonės įsikūnija į pasaulinio lygio žvaigždes. Projekte taip pat dalyvauja Česlovas Gabalis, Deivis, Mia, Aleksandras Ivanauskas-Fara, Ingrida Kolytė, Ieva Gervinskaitė, Aistis Mickevičius, o jį veda visų mylimas aktorius Arūnas Sakalauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.