Nuo naujojo sezono LNK „Farai“ – ne vaikams ir su „N14“ cenzu

Kartais neįtikėtinai šokiruojanti, kartais – iki ašarų prajuokinanti, kultine tapusi realybės drama „Farai“ nuo šiol bus transliuojama su „N14“ ženklu. Pirmoji naujojo sezono laida pasirodys jau šį penktadienį per LNK.

Nuo naujojo sezono LNK „Farai“ – ne vaikams ir su „N14“ cenzu.<br>LNK
Nuo naujojo sezono LNK „Farai“ – ne vaikams ir su „N14“ cenzu.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2012, 12:34 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:23 PM

„N14“ amžiaus cenzas atveria galimybes parodyti dar aštresnius, šokiruojančius, kupinus adrenalino bei ekstremalius siužetus“, - sako laidos prodiuseris Justinas Milušauskas.

Žiūrovų dėmesio lauks reportažai apie karščiausius įvykius iš Lietuvos kurortų. Vieni aštriausių – tai susišaudymas ant tilto Palangoje, automobilio vagystė ir jį vogęs asmuo, dar neturintis teisių vairuoti, nuo teisingumo besislapstančio nusikaltėlio sulaikymas ir daugelis kitų realių, nerežisuotų situacijų, kurias greitai ir profesionaliai sprendžia pareigūnai.

„Netradicinė istorija nutiko Šiauliuose, kuri privertė pareigūnus imtis nestandartinių priemonių. Policininkai važiavo aiškintis apiplėšimo, o teko vadelioti žirgais kinkytą vežimą. Kortežas, vertas prezidento“, - apie naujo sezono laidas pasakojo prodiuseris Justinas Milušauskas.

Nors keičiasi žiūrovo amžiaus cenzu, laidos prodiuseris Justinas Milušauskas sako, kad „Farų“ laidos tikslas išlieka tas pats: fiksuoti, kaip policija atlieka savo misiją užtikrindama viešąją tvarką ir visuomenės saugumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.