Rusai vilioja J. Šukliną 10 tūkstančių eurų alga

Šio sezono LNK pokalbių laidos „Valanda su Rūta“ premjeroje šį ketvirtadienio vakarą žiūrovai patenkins savo smalsumą ir sužinos, kaip iš Vyriausybės gautas šimtatūkstantines premijas žada išleisti mūsų olimpiečiai.

Rusai vilioja J. Šukliną 10 tūkstančių eurų alga.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Rusai vilioja J. Šukliną 10 tūkstančių eurų alga.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2012, 11:58 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:26 PM

Kanojininkas Jevgenijus Šuklinas prisipažino, kad, grįžęs iš Londono, apvažinėjo ežerų pakrantes, ieškodamas sklypo savo svajonių namui. Iki laimėjimo jis apie tai negalėjo net pasvajoti, nors prisipažino, jog dabar jį vilioja 10 tūkstančių eurų atlyginimu, butu ir mašina, kad sutiktų atstovauti Rusijai.

Laurai Asadauskaitei 400 tūkstančių litų premija – tikras galvos skausmas. „Kur tokius pinigus tinkamai panaudoti?“. Daugelis sportininkų gyvena aistra savo sportui, o ne pinigams. Todėl prisipažįsta, kad laimėtos premijos – jiems didelis turtas.

Daina Gudzinevičiūtė, auksinė Sidnėjaus olimpiados šaulė, tokią premiją laimėjusi prieš 12 metų, sako tuomet nuolat sulaukusi klausimų, kur tuos pinigus dėsianti ir kokį prabangų gyvenimą dabar sau leisianti.

„Tuo tarpu mūsų namuose nebuvo nei vieno mūsų baldo, - prisimena olimpietė. - Tuomet apie save išgirdau visko: ir nuo komiškų gandų, kad gyvenu su Ryčiu Cicinu ir kalbų, kad sergu sunkia liga“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.