Šeštadienį per LNK – Radžio koncertas „Mano didelės storos čigoniškos vestuvės“

Šį šeštadienį LNK parodys naują vieno populiariausių šalies scenos atlikėjų - Radžio - koncertą, nufilmuotą sausakimšoje Palangos vasaros estradoje. Atlikėjo gerbėjai išgirs 14 naujų Radžio dainų, kurios bus išleistos naujame albume „Mano didelės storos čigoniškos vestuvės“ .

Šeštadienį per LNK – Radžio koncertas „Mano didelės storos čigoniškos vestuvės“.<br>LNK
Šeštadienį per LNK – Radžio koncertas „Mano didelės storos čigoniškos vestuvės“.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2012, 5:04 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:10 PM

„Pasklidus gandui, kad Radžis daro vestuves, ir svečiai susirinko, ir piršliai atvažiavo, ir jaunikis pasipuošęs atvyko. Dingo tik jaunoji, - pasakoja koncerto vedėjas Arūnas Valinskas. – Bet mes įtariame, kad tos nuotakos iš viso nebuvo“.

Todėl Radžio piršliai, aktorė Kristina Kazlauskaitė ir laidų vedėjas Arūnas Valinskas, paskutinę akimirką bandė Radžiui parinkti nuotaką iš atvykusių viešnių – Rositos Čivilytės, „Studenčių“, Ingos Valinskienės, „69 danguje“ – bet nė viena moteris jam neįtiko.

„Todėl vestuvės baigėsi kaip ir pridera: visi svečiai linksminosi pamiršę jaunuosius“, - kvatojasi Arūnas Valinskas. Į svečius atvyko Marius Jampolskis, Merūnas, Rytis Cicinas, „Čili‘nam“, „Sare Roma“.

Radžio istorija LNK eteryje tęsis ir toliau – nuo kito šeštadienio prasideda pramoginis šou „Radžis ieško žmonos“, kuriame Radžis iš dešimties nuotakų rinksis sau žmoną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.