Pristatytas naujasis veiksmo kupinas filmo „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ anonsas

Lapkritį „Saulėlydžio“ sagos gerbėjai išvys didįjį vampyriškosios epopėjos finalą – Billo Condono filmą „Brėkštanti aušra. 2 dalis“. Vos prieš porą dienų buvo paviešintas pilnos trukmės filmo anonsas, kuriame – dar daugiau akimirkų su mažąja Edvardo ir Belos Kalenų dukra Renesmė bei neįtikėtinas galias turinčiais vampyrais.

Kadrai iš filmo Brėkštanti aušra. 2 dalis“.<br>"Clinic 212"
Kadrai iš filmo Brėkštanti aušra. 2 dalis“.<br>"Clinic 212"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 10, 2012, 3:32 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:45 PM

„Maniau, kad būsime saugūs amžinai, bet amžinybė ne tokia ilga, kaip aš tikėjausi“, – nuskamba Belos, kurią įkūnijo aktorė Kristen Stewart, žodžiai. Nors aktorės ir jos mylimojo Roberto Pattinsono romanas tikrajame gyvenime iširo dėl merginos neištikimybės, naujajame filme jų sąjunga kaip niekada stipri. Jų laukia lemtinga kova, nuo kurios baigties priklausys jų šeimos likimas.

Užsitraukę galingo Volturių klano nemalonę, Edvardas ir Bela bei jų artimieji priversti ieškoti pagalbos net atokiausiuose pasaulio kampeliuose. Žinoma, jų pusėje ir Džeikobas (akt. Tayloras Lautneris) su vilkolakių gauja.

Kuo baigsis kova dėl mergaitės, kuri pusiau vampyrė, pusiau žmogus? O gal mažoji Renesmė gerokai stipresnė, nei įprastai trapios jos amžiaus būtybės? Edvardo ir Belos Kalenų dukters vaidmuo teko jaunai aktorei, 11-metei Mackenzie Foy, kuri ekrane atrodo išties žavinga.

Paskutiniuosius ir lemtingiausius „Saulėlydžio“ sagos vingius filme „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ gerbėjai išvys tą pačią dieną, kaip ir jų bendraminčiai visame pasaulyje – lapkričio 16-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.