Nuotakomis persirengusios žinomos moterys pasitiko šeichu virtusį Radžį

Pirmadienio popietę vilniečius stebino LNK televizijos moterys, pasipuošusios nuotakų suknelėmis. Taip buvo pristatytas naujas televizijos šou „Radži ieško žmonos“. Pats Radži Aleksandrovičius specialiais neštuvais, lyg arabų šeichas, buvo nešamas Pilies gatve.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Sep 11, 2012, 1:23 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:21 PM

Vieno iš restoranų kiemelyje Radži laukė daugybė nuotakų: žinomos šokėjos, projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyvės bei televizijos laidų vedėjos. Tarp jų buvo Ingrida Kazlauskaitė, Karolina Liukaitytė, Rimantė Kulvinskytė, Ugnė Skonsmanaitė, Indrė Kavaliauskaitė, Rūta Ramanauskaitė, Gintarė Gurevičiūtė, Nerilė Senulytė, Katažina Nemycko ir Aušra Štukytė.

Visos merginos buvo pasiruošusios pasiūlyti savo širdį dainininkui Radžiui. Kelionės metu Radžį nuo rudeniškos saulės plunksnų vėduokle gaivino dainininkė Natalija Bunkė. Ji kartu su aktoriumi Mariumi Jampolskiu ves realybės šou „Radži ieško žmonos“.

Televizijoje sužibėjęs ir pelnęs populiarumą, Radži nusprendė žydruosiuose ekranuose ir šeimos laimės ieškoti. Dalyvauti projekte „Radži ieško žmonos“ dainininkui pasiūlė LNK prodiuseriai. Radži mano, kad projektas turėtų būti gražus ir įdomus. Būtent dėl to jis ir sutiko dalyvauti.

Realybės šou „Radži ieško žmonos“ bus galima pamatyti jau šį šeštadienį. Nors iš pradžių buvo planuota atrinkti 12 žavingų merginų, kurios kautųsi dėl Radži meilės, projekte varžysis tik dešimt merginų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.