Kultinis serialas „Kobra 11“ gaudynes tęs televizijos eteryje

„Nė vieno sezono be ‚„Kobra 11“ vyrukų!“ – toks šūkis puikiai tinka TV3 televizijai, kuri, atsižvelgdama į savo žiūrovų pageidavimus, jau rugsėjo 20-ąją, ketvirtadienį, pradeda šešioliktąjį nepakeičiamo vokiečių serialo „Kobra 11“ sezoną. Nuo šiol kultinio serialo laiku – TV3 eteryje vėl vyks kvapą gniaužiančios kelių policijos gaudynės ir puikiai pažįstamų herojų slaptos rizikingos operacijos. Puiki naujiena serialo gerbėjams – interneto televizija „TV3 Play“ pasirūpino ir tais žiūrovais, kurie nesuspės pamatyti naujausių serialo serijų – „Kobra 11“ vyrukai jau kitą dieną po pasirodymo eteryje „apsigyvens“ TV internetinėje svetainėje.

Kultinis serialas „Kobra 11“ gaudynes tęs TV3 eteryje ir „TV3 Play“.<br>TV3
Kultinis serialas „Kobra 11“ gaudynes tęs TV3 eteryje ir „TV3 Play“.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 13, 2012, 2:52 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 7:16 PM

„Neatsitiktinai rodysime jau šešioliktąjį serialo sezoną. ‚Kobra 11‘ išlieka vienu populiariausių serialų Lietuvoje, tiek bendroje žiūrovų auditorijoje, tiek tarp 15–49 metų amžiaus žiūrovų. Kad ir su kokiais konkurentais varžytųsi, „Kobra 11“ patenka į žiūrimiausių serialų šalyje trejetuką, jį lenkia tik kitas kultinis serialas – ‚Daktaras Hausas‘, kurio naują sezoną mūsų žiūrovai pasitiks jau labai greitai“, – pasakoja TV3 užsienio programų vadovė Ieva Govedaitė.

1996-aisiais Vokietijoje pradėtas kurti ir pavergęs Europos žiūrovus televizijos serialas „Kobra 11“ filmuojamas iki šiol: nepakeičiamasis serialo herojus Semiras Gerkhanas (akt. Erdogan Atalay) jau spėjo nusifilmuoti dviejuose šimtuose penkiasdešimtyje serijų!

Kultinis serialas apie dviejų Berlyno greitkelių policininkų komandą sugeba prikaustyti dėmesį su kiekviena nauja serija. Legendinis automagistralių policijos duetas jau penkiolika metų „perkanda“ visokiausio plauko nusikaltėlių − kelių „erelių“ ir maniakų, plėšikų, pagrobėjų, prievartautojų, teroristų, sprogdintojų – užmačias.

Pašėlusios gaudynės, pavojai kelyje – „Kobra 11“ komandos kasdienybė. Su beveik dviem dešimtimis vaizdo kamerų vienai scenai nufilmuoti, su arti šimto pagalbinių darbuotojų ir kaskadininkų, su nepriekaištinga vaidyba sukuriamas įspūdingas šių laikų autotransporto reginys, įtraukiantis žiūrovus nuo pirmos iki paskutinės akimirkos. Nenuostabu, jog vienas populiariausių serialų Vokietijoje spėjo susižerti ne vieną prestižinį apdovanojimą − už specialiuosius efektus ir scenarijų.

Karštas veiksmas, įspūdingiausi modernūs automobiliai, kvapą gniaužiančios gaudynių ir susišaudymų scenos, milžiniški sprogimai, kraupiausios autokatastrofos ir kaip visada – patrauklūs, greitį ir adrenaliną pažįstantys herojai – jau šešioliktąjį sezoną TV3 eteryje kultinio serialo laiku ketvirtadieniais, iš karto po TV3 Vakaro žinių, o nuo šiol ir televizijoje internete „TV3 Play“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.