45-erių ir vis dar skaistus

Prieš kelerius metus buvo sukurta ganėtinai populiari komedija „40-ies ir vis dar skaistus“. LNK televizijos laida „24 valandos“ – ne Čakas Norisas, tačiau šioje vietoje drąsiai juokiasi Holivudo fantazuotojams į akis. Kęstutis iš Molėtų rajono Klabinių kaimo 45-erių, ir vis dar skaistus.

Kadras iš laidos „24 valandos“.<br>LNK
Kadras iš laidos „24 valandos“.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 26, 2012, 11:24 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:02 PM

Iki šiol su tėvais gyvenantis vyras kreipėsi į laidą su natūraliu prašymu: padėkite susirasti merginą ar moterį. Jautrus ir nuoširdus žmogus didelių reikalavimų būsimai nuotakai nekelia. Kad ūkio darbų nebijotų, smalsi būtų, na, ir šiokia tokia gyvenimiška patirtis praverstų. Mat pats Kęstutis, kaip nuoširdžiai prisipažino „24 valandų“ žurnalistui Arnui, su moterimis lovos reikaluose menkai patyręs. Bandė kartelį, nelabai kas gavosi, štai ir visa lovelaso biografija.

Jeigu per savo amželį aplinkiniuose kaimuose nuotakos Kęstutis dar nerado, tikėtina, kad neras ir ateityje, tad laidos komanda jį nusigabeno į vietą, kurioje gyvena daugiausiai šalies moterų, sostinę Vilnių. Aštraliežuvis Arnas net drąsų planą sukurpė, kaip supiršti Kęstutį su garsiausia Lietuvos netekėjusia moterimi. Tokio iššūkio nepabūgęs jaunikis ir kišenpinigius solidžius į kelionę įsidėjo – kaip pats išdidžiai pareiškė, „štuką“, t.y., 1000 litų. Užbėgnt įvykiams už akių, galima pasakyti, kad beveik visus juos per vieną dieną Vilniuje ir iššvaistė. O kaip jam sekėsi nuotakos ieškoti, ir kokių pamokų gavo iš garsiosios Radžio globėjos Raisos, sužinosime trečiadienį, laidoje „24 valandos“ per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.