„X Faktorių“ pasitinkant: kas sieja Šaprą su dirigavimu?

Jau netrukus, spalio 14-ąją, TV3 žiūrovus sekmadieniais prie ekranų prikaustys visame pasaulyje analogų neturintis muzikinis talentų šou „X Faktorius“. Dalyvius vertins, o vėliau kartu su jau nešlifuotais deimantais vertinamais dalyviais kartu tarpusavyje kausis ir keturi charizmatiškieji teisėjai – Saulius Prūsaitis, Rūta Ščiogolevaitė, Saulius Urbonavičius-Samas ir Vytautas Šapranauskas. Kodėl Šaprui buvo pasiūlyta užimti „X Faktoriaus“ teisėjo kėdę?

Į aktorystę pasukęs Šapras teigia, jog niekada savęs neįsivaizdavęs stovinčio prieš chorą su batuta rankoje.<br>TV3
Į aktorystę pasukęs Šapras teigia, jog niekada savęs neįsivaizdavęs stovinčio prieš chorą su batuta rankoje.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 2, 2012, 4:27 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:16 AM

„X Faktoriaus“ režisierius Mindaugas Meškauskas juokiasi, jog V. Šapranausko parinkimas teisėju „X Faktoriuje“, vadinamame muzikinių talentų kalve, daugeliui sukėlė nuostabą. „Daugelis nė nenutuokia, kokį išsilavinimą, gebėjimus ir patirtį savyje kaupia mums visiems gerai pažįstamas aktorius“, – intriguoja projekto režisierius.

Nustebsite sužinoję, jog kino ir teatro aktoriaus, televizinių projektų ir TV3 laidų vedėjo bei humoristo etiketę turintis aktorius turi muzikinį išsilavinimą – yra baigęs chorinio dirigavimo specialybę, griežia smuiku ir turi puikų balsą. Pernai kartu su prodiuseriu Andriumi Borisevičiumi jis išleido muzikinį albumą „Šapro hitų karoliukai“.

„Aš dainavau chore, grojau orkestre, esu baigęs chorinį dirigavimą, – didelei nuostabai net artimiausiems draugams nežinančius faktus dėsto žinomas aktorius. – Bandžiau skambinti pianinu, tačiau man ten buvo per daug klavišų, todėl pasirinkau smuiką“, – juokiasi V. Šapranauskas.

Į aktorystę pasukęs Šapras teigia, jog niekada savęs neįsivaizdavęs stovinčio prieš chorą su batuta rankoje. „Kai aš pamatau tas nugaras, stovinčias prieš orkestrą, besiplaikstančius ilgus dirigento plaukus ir konvulsijų tampomą kūną, suprantu, kad tai man yra labai svetima“, – prisipažįsta charizmatiškasis aktorius.

Tačiau vienas visapusiškiausių projekto teisėjų „X Faktoriaus“ dalyviams žada nepašykštėti nei sceninės patirties, nei muzikinių, teatrinių patarimų ir aktyviai kovoti, pasitelkiant visas savo žinias, patirtį ir įžvalgas, už savo komandą, kurią sieks išvesti į pasaulinio garso sceną.

Jau spalio 14-ąją, sekmadienį, TV3 dvidešimtmečio projektas „X Faktorius“ dvidešimtmetį švenčiančią televiziją prikels antram gimimui – jubiliejiniame sezone išvysime ir išgirsime kaip stipriausi scenos vilkai su savo komandomis susikaus dėl geriausiojo vardo ir kovos dėl svarbiausio – sutarties su viena populiariausių pasaulyje leidybine muzikos kompanija „Sony Entertainment“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.