Nuotaka Daiva meilę Radžiui įrodė vienais apatiniais iššokusi parašiutu

Populiarusis realybės šou „Radžis ieško žmonos” tęsiasi. Projekto dalyvės toliau stengiasi dėl svajonių jaunikio meilės. Šeštadienį įsitikinsite: dėl Radžio jos gali padaryti tikriausiai viską – net šokti parašiutu vienais apatiniais! Būtent taip pasielgė beprotiškai Radžį įsimylėjusi šilališkė Daiva Pudžemytė. Savo šuoliu mergina pribloškė visą Marijampolės aeroklubą.

Kadrai iš laidos "Radžis ieško žmonos".<br>LNK
Kadrai iš laidos "Radžis ieško žmonos".<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 4, 2012, 2:02 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 9:16 AM

„Kokios žmonos ieško Radžis? Gražios, protingos ir drąsios. Kitos dalyvės tik iššoko parašiutu, o aš padariau daug daugiau. Tikiuosi, į mano meilės įrodymą Radžis atkreips dėmesį”, – iškart po įspūdingo šuolio pasakojo Daiva.

Tokiu akibrokštu patenkintos liko ne visos Daivos konkurentės. Pavyzdžiui, šou naujokė, diplomuota psichologė Ilona tiesiog pasipiktino: „Nusirengti – lengviausia. Parodai viską ir jokio paslaptingumo nelieka. Man Daivos poelgis pasirodė vulgarus. Juk mes visos bijojome, visos šokome. Dėl to, kad Daiva šoko pusnuogė, tikrai nėra drąsesnė už kitas”, – kritikos negailėjo Ilona.

Tačiau konkurenčių kritika Daivai – nė motais. Vienais apatiniais nusileidusi iš 3 km aukščio mergina garsiai sušuko „Aš myliu Radžį!”. Panelė neabejoja: nieko drąsesnio per visą gyvenimą nėra padariusi ir svajonių jaunikį tokia staigmena tikrai sužavės. „Tiek adrenalino! Šalta tikrai nebuvo ir dabar man karšta. Nežinau – ar iš baimės, ar iš meilės”.

Marijampolės aeroklubo viršininkas, jau 3500 kartų parašiutu šokęs Alvydas Danilaitis, Daivos drąsą tik gyrė. „Tokie viliojantys šuoliai Lietuvoje – itin reti. Per veik trisdešimt karjeros metų tokį pamenu tik vieną. Taigi Daiva ne tik savo drąsą įrodė, bet ir pradžiugino visą mūsų aeroklubą”, – džiaugsmu tryško profesionalus parašiutininkas.

Tikrai ne visos merginos nusileidusios ant žemės jautėsi taip gerai kaip Daiva. Studentė Simona skundėsi pykinimu, o Ilona sakė patyrusi tokį pragarą, kad šuolio tikrai niekada nekartos. Visų dalyvių šuolius parašiutu išvysite jau šį šeštadienį realybės šou „Radžis ieško žmonos” per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.