Seimo kandidatais tapusius krepšininkus Lavrinovičius pavijo nesaldi praeitis

Dainininkė Daina Bilevičiūtė pareiškė, kad ji tapo Holivudo prodiusere. Maža to, į pasaulinio garso žvaigždžių olimpą ji žada užkelti mūsų šalyje ne itin palankiai klausytojų priimamą atlikėją Minedą. Gal iš tiesų jo tikroji vieta būtent Holivude?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 4, 2012, 4:12 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:48 AM

„Jeigu jis dirbs, tai yra įmanoma. Paklausiau jo antra kūrinį. Jis turi tembrą, įdomų charakterį, aišku, ir keistenybių. Bet gal jis nenori toks būti“, - laidos „SuperLT“ žurnalistams pasakojo D. Bilevičiūtė. Ji yra įsitikinusi, jog balsą turi ir karvė su arkliu. Prodiusere pasiskelbusi dainininkė tiki, kad gali iš Minedo padaryti tikrą dainininką. Ar patikės tuo klausytojai, mes pamatysime.

Tačiau kol kas Lietuvos merginos lieja ašaras ne dėl Minedo, o dėl krepšininko Lino Kleizos. Neseniai šalį apskriejo žinia, kad svajonių jaunikiu tituluojamo sportininko širdies draugė buvusi „Olialia“ mergaitė Agneta Karalevičiūtė jau keturis mėnesius laukiasi jo kūdikio.

Ką gi, lietuvėms reikia ieškoti naujo favorito. Gal svajonių vaikino vietą dabar galėtų užimti jaunesnės kartos krepšininkas Jonas Valančiūnas? Jį pasiūlė laidoje kalbinta ekstravagantiškoji skrybėlaičių dizainerė Ana Mois.

Kur krepšininkai ten ir merginos, kur merginos ten ir krepšininkai. Tačiau patirties su viena dailiosios lyties atstove, vardu Natalija, broliai Kšyštofas ir Darjušas Lavrinovičiai turbūt prisiminti nenorėtų. O teko, nes įrašyti į Seimo kandidatų sąrašą krepšininkai privalėjo deklaruoti savo teistumą.

Maždaug prieš 14 metų jie buvo apkaltinti merginos išžaginimu. Tiesa, padėtį bandė taisyti. Darjušas Nataliją net vedė. Tačiau kalėjimo dvyniai visgi neišvengė.

Kam dar iš dabartinių kandidatų į Seimą teko paragauti kalinio duonos? O kodėl vėl į tautos išrinktųjų buveinę trokštantis patekti ubagų karalius Vytautas Šustauskas deklaravo tik 700 litų, nors uždirbo beveik dešimt tūkstančių, pamatysite jau šiandien 18 val. 45 min. laidoje „Super LT“ per „Lietuvos ryto“ televiziją su Ieva Ambrazaite ir Jogaila Morkūnu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.