„We Will Riot“ filmavimo aikštelėje profesionalūs didžėjai užkūrė tikrą pirtį

Trečiadienį vakarėlis „Lofte“ prasidėjo anksti – ketvirtą valandą po pietų. Tiesa, vilniečiai susirinko ne kiek švęsti, kiek padėti režisieriui Romui Zabarauskui ir įsiamžinti filme „We Will Riot“ (liet. „Streikas“). Masinės scenos „Lofte“ filmuojamos jau nuo antradienio.

Masinėse scenose besifilmavę vilniečiai gavo progą ne tik įsiamžinti kino juostoje, bet ir pamatyti kino virtuvę.<br>J. Stacevičius
Masinėse scenose besifilmavę vilniečiai gavo progą ne tik įsiamžinti kino juostoje, bet ir pamatyti kino virtuvę.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Oct 25, 2012, 10:46 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:30 PM

Masinėse scenose besifilmavę vilniečiai gavo progą ne tik įsiamžinti kino juostoje, bet ir pamatyti kino virtuvę, susipažinti su kūrybine ir technine komanda, pasiklausyti talentingų Lietuvos elektroninės muzikos kūrėjų, vadinamųjų „beatmaker'ių“.

Burtų kelių išrinktiems laimingiesiems atiteko sėdmaišiai ir kiti „We Will Riot“ rėmėjų įsteigti prizai. Taip pat pažadėta speciali dovana tam, kuris į filmavimo aikštelę atsives daugiausiai draugų.

Filmavimo aikštelėje susirinkusieji šėlo pagal Vaiper Vitalijus Despotin, Fingalick, Marriage proposal, Genn Bo diktuojamus muzikos ritmus.

Anksčiau R. Zabarauskas yra sakęs lrytui.lt, kad filme siekiama į pirmąjį planą iškelti muziką. Šią idėją prieš beveik dvejus metus režisieriui pakišo kultūros projektų vadybininkas Markas Splinteris, dabar atsakingas už „We Will Riot“ garso takelį. Tuomet jis pasakė, kad nori kurti filmą, kuriame svarbiausia – muzika, Vilniaus muzikinė kultūra.

„We Will Riot“ masinės scenos „Lofte“ buvo filmuojamos dvi dienas iš eilės. Filmavimo darbai truko nei daug, nei mažai – apie septynias valandas. Štai prieš savaitę, spalio 17 dieną, „We Will Riot“ masinė scena buvo filmuojama aktyvaus laisvalaikio centre „K.A.B.L.Y.S“.

„We Will Riot“ istorija pasakoja apie Niujorke gyvenantį juodaodį didžėjų Luke'ą. Jis per savo 21-ąjį gimtadienį sužino, kad turtingi tėvai nuslėpė faktą, jog Luke'as Lietuvoje turi močiutę. Norėdamas su ja susipažinti Luke'as iškeliauja į Vilnių.

Čia jis patiria įvairių nuotykių, išbandymų, įsimyli maištingą vilnietę Martą ir atranda lietuvių „beatmaker'ių“ sceną. Taip pat Luke'as susiduria su korumpuotu Vilniaus meru.

Pagrindinį veikėją kuria amerikiečių aktorius Ebeneezeris Nii Sowahas. R. Zabarauskas jau yra atskleidęs, kad jo naujausiame filme žiūrovai išvys tokius lietuviams puikiai pažįstamus veidus, kaip Erica Jennings ar Justė Arlauskaitė-Jazzu. E. Jennings atliks padavėjos vaidmenį, o Jazzu trumpam taps korumpuoto Vilniaus miesto mero sekretore. Vaidmenį sukurs ir  aktorė Sandra Daukšaitė-Petrulienė.

Taip pat žiūrovai išvys Beatą Tiškevič, Sakalą Uždavinį, Arūną Kulikauską, Šarūną Zenkevičių ir kitus aktorius.

„We Will Riot“ filmavimo darbai Lietuvoje tęsiasi jau trečią savaitę. Iki jų pabaigos liko vos kelios dienos. Filmo premjera numatoma 2013 metų kovo 11-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.