Dainininkė Mia rado naują meilę?

Lėtas šokis, susikibusios rankos, švelnūs žodžiai... „Ar sakei, kad mane myli, neišgirdau?“, - tokius choreografo Donato Bakėjaus žodžius, ištartus Miai, pavyko kameroms užfiksuoti BTV „Muzikinės kaukės“ repeticijų salėje.

Mia ir D. Bakėjus - nauja pora?
Mia ir D. Bakėjus - nauja pora?
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 25, 2012, 6:48 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:06 PM

Ar tik Mia nebus BTV muzikiniame šou „Muzikinė kaukė“ radusi naujos meilės? Žibančios jos akys, atliekant vieną garsiausių Whitney Houston dainų „The Greatest Love of All“, paskatino visus svarstyti, kas galėjo paskatinti tokius pokyčius. O filmuota medžiaga iš šou repeticijų uždavė dar daugiau klausimų. Ar kartais Mia ir D. Bakėjus nepamiršo, kad yra stebimi?

Ketvirtadienį „Muzikinėje kaukėje“ žiūrovai pamatys neeilinį Česlovo Gabalio pasirodymą. Iki šiol jis sužavėjo visus atlikdamas pasaulinių muzikos grandų, tokių kaip Bryanas Adamsas, Michaelas Jacksonas, Mickas Jaggeris dainas, bet šįkart jo laukia visai kitokia užduotis – ištikimam roko gerbėjui teks ne tik dainuoti, bet ir šokti atliekant garsųjį Manto Jankavičiaus „Čiuožki“...

Ši laida – paskutinė prieš „Muzikinės kaukės“ finalą, kuris įvyks jau lapkričio 8 dieną ir į jį pateks tik keturi iš aštuonių šou dalyvių. Dėl to jie visi pasistengė paruošti ką nors tikrai ypatingo. Ericą Claptoną įkūnijusi Ingrida Kolytė dėl to netgi išmoko groti gitara! Stebinčius jausmingą jos pasirodymą žiūrovus blaškė tik viena mintis. Kažin kokio dydžio batus ji avi - spėliojo jie, matydami vyru tapusią smulkutę dainininkę.

Lidijai Rasutis burtai lėmė tapti Laima Vaikule. Tik bėda, kad jai teks dainuoti rusišką dainą, nors nė žodžio šia kalba nesupranta... Ar tai sutrukdys charizmatiškajai Lidijai patekti į finalą? O Ieva Gervinskaitė sulaukė dar vieno išbandymo – ji turės tapti Laima Lapkauskaitę, o viena iš komisijos narių, kaip tyčia, šįkart bus ji pati. Kaip jausis Laima, stebėdama scenoje savo antrininkę?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.