Patarimų, kaip išgyventi pasaulio pabaigą, klausėsi ir V. Uspaskichas, ir A. Zuokas

Ketvirtadienio vakarą Pirklių klube vyko iškilmingas tarptautinio žiniasklaidos holdingo „Baltic Media Alliance“ retransliuojamų kanalų – Pirmojo Baltijos kanalo (PBK), NTV Mir, REN-TV Baltija ir Pirmojo Baltijos muzikinio kanalo – naujųjų sezonų pristatymas. Paslapčių kupiname renginyje dalyvavo gausus būrys šalies įžymybių, verslininkų bei politikų.

V. Uspaskichas, D. Meiželytė ir BMA vadovė Jolanta Butkevičienė.<br>BMA
V. Uspaskichas, D. Meiželytė ir BMA vadovė Jolanta Butkevičienė.<br>BMA
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 25, 2012, 10:31 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:59 PM

Toks gausus politikų būrys rusiškų televizijos kanalų pristatyme nustebino ne vieną. Tarp svečių sukiojosi politikai Viktoras Uspaskichas, Artūras Zuokas, Artūras Paulauskas, Žilvinas Šilgalis, Gintautas Babravičius.

„Šiandien kviečiame jus į paslapčių pasaulį. Juk ir pati televizija, kiek ją kas bekritikuotų ir bepeiktų, - pilna paslapčių. Ji leidžia mums patekti ten, kur galbūt patiems neužtektų ryžto ar laiko, ji supažindina mus su įdomiausiais žmonėmis, ji nuneša mus į fantazijos pasaulį ar leidžia grįžti į praeitį. Bene didžiausia praeities paslaptis – majų kalendorius, jau šiemet pranašaujantis vienos eros pabaigą ir kitos pradžią. Aukso eros pradžią. Sveiki atvykę į paslapčių pasaulį!“ – renginio pradžioje kalbėjo „BMA Lietuva“ generalinė direktorė Jolanta Butkevičienė.

O paslapčių naujojo BMA TV kanalų sezono pristatyme tikrai netrūko. Žurnalistas, ezoterikas ir sąmokslo teorijų žinovas Gintaras Mikšiūnas bei išgyvenimo specialistas Albertas Daugirdas susirinkusiesiems pažėrė vieną už kitą geresnius patarimus, kaip išgyventi pasaulio pabaigą.

Netrukus po to astrologė ir gamtos mokslų daktarė Angelina Zalatorienė susirungė su aiškiarege Vanda Darjana, bandydamos kuo tiksliau numatyti ateitį ir pasakyti, kas mūsų laukia. Paaiškėjo viena – laukia naujas, įdomus ir geras etapas. Garsus sėkmės mokytojas ir lyderystės psichologijos ekspertas Algirdas Karalius taip pat išdavė kelias paslaptis, ką reikėtų daryti ir kaip elgtis, siekiant, kad tas naujasis etapas būtų kuo geresnis ir sėkmingesnis.

Pasibaigus žaismingai oficialiajai daliai, pramogos ir linksmybės persikėlė prie gausiomis vaišėmis nukrautų stalų. Vakaro svečiai buriavosi prie interaktyvių informacinių stendų, kurių vienas pristatė BMA TV kanalus, kitas mokė, kaip elgtis ekstremaliomis sąlygomis, o trečias – teikė žinias apie artėjančią pasaulio pabaigą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.