Kasininke dirbančią gatvės muzikantę pašlovino keturi „X Faktoriaus“ teisėjų „taip“

Nors TV3 televizijos eteryje įvyko dar tik dvi analogų šalyje neturinčio muzikinio projekto „X Faktorius“ transliacijos, į viešumą jau kyla iš projekto žiūrovų atminties negalintys iškristi muzikiniai perlai. Dar neaišku, ar jiems bus lemta žengti sėkmės keliu „X Faktoriuje“, tačiau garsas muzikos pasaulio užkulisiuose pradeda sklisti... Ir garsiai.

Ugnei ir nereikia apsimetinėti – ji savita, puikaus balso savininkė, save atiduodanti žiūrovui.<br>TV3
Ugnei ir nereikia apsimetinėti – ji savita, puikaus balso savininkė, save atiduodanti žiūrovui.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 26, 2012, 1:26 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:50 PM

Ne mažiau nei du „X Faktoriaus“ teisėjų – Sauliaus Prūsaičio, Rūtos Ščiogolevaitės, Sauliaus Urbonavičiaus-Samo ir Vytauto Šapranausko – „taip“ – tai vienintelis kelias į tolesnį muzikinio šou etapą. Po dviejų transliacijų kelialapis žygiuoti toliau – vykti į kūrybinę stovyklą Druskininkuose, kuri yra griežta „X Faktoriaus“ formato visame pasaulyje dalis – yra suteiktas vienuolikai „X Faktoriaus“ dalyvių. Tarp jų pateko ir devyniolikmetė gatvės muzikantė Ugnė Valinčiūtė. „Noriu, kad pagaliau ji ‚išlįstų į žmones‘“, – neslėpė Ugnės draugas, atlydėjęs merginą į „X Faktoriaus“ perklausas Vilniuje.

Viename prekybos centre kasininke dirbanti Ugnė vos prakalbusi apie savo pragyvenimo veiklą šmaikščiai uždainuoja: „Pyp, I need another job.“ Ji išlieka atvira: „Svarbiausia – noriu būti savimi. Kai būsiu savimi, turėsiu viską, ko noriu“, – įsitikinusi linksmu žmogumi „X Faktoriaus“ teisėjo S. Prūsaičio pavadinta mergina.

Ugnei ir nereikia apsimetinėti – ji savita, puikaus balso savininkė, save atiduodanti žiūrovui. Po jos pasirodymo keturi projekto vedliai vienas per kitą ištarė „taip!“ „Šiame nemažame kūne slypi didelė jėga. Tu turi viską, ko reikia. Tu esi sukurta scenai“, – neslėpė džiaugsmo dėl atrastojo muzikos brilianto Samas.

„Tu tiesiog nesitveri savame kailyje. Smagu matyti, kad taip yra ne be pagrindo. Tu labai perspektyvi. Aš tikiu tavimi!“ – Ugnei atlikus grupės „Kings of Leon“ dainą „Use Somebody“ dėstė be užuolankų projekto teisėja R. Ščiogolevaitė.

Prieš devyniolkmetės pasirodymą „X Faktoriaus“ scenoje projekto vedėjas ir geriausias dalyvių bei jų palaikyti atėjusių artimųjų draugas Marijus Mikutavičius patarė pirmiausia užkariauti publiką, o jau tada viskas klostysis sava vaga – pati publika papirks teisėjus.

Naujas talentų desantas į „X Faktoriaus“ sceną lips jau šį sekmadienį, spalio 28-ąją, 19.30 val. per TV3. Kiek laimingųjų prisijungs prie jau vienuolikos naujai atrastų, tačiau dar tik pirmuosius žingsnius žengiančių link pagrindinio tikslo – savojo „x faktoriaus“ įrodymo?

Savo „taip“ galite atiduoti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.