Papildomas komisijos balas neišgelbėjo projekto „Šok su manimi“ naujokų

Šeštadienį  projekte „Šok su manimi“ ant parketo kovėsi dešimt porų. Šou jie pradėjo pademonstruodami bendrą numerį pagal visą pasaulį užvaldžiusį šokį, atliekamą korėjiečių reperio Psy dainos „Gangnam style“ vaizdo klipe. Deja, jau kultiniu tapusio Psy judesio, vadinamojo jojimo arkliu, nė viena pora taip ir neparodė. Užtat jį puikiai išmoko laidos vedėjas Vytautas Šapranauskas.

E. Norvaišas ir R. Glinskytė.<br>J. Stacevičius
E. Norvaišas ir R. Glinskytė.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 27, 2012, 11:14 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:08 PM

Vytauto pašonėje stovėjusi Jurgita Jurkutė elgėsi santūriai ir korėjiečio sukurto šokio šokti nepanoro. Jau tapo įprasta, kad J. Jurkutė kiekvieną šeštadienį televizijos žiūrovus nustebina vis gražesnėmis suknelėmis. Šį kartą Jurgita laidą vedė atrodydama neįprastai – ji mūvėjo šviesius džinsus ir blizgius marškinėlius.

Kiekvienas vakaras projekte „Šok su manimi“ yra išlikimo vakaras, todėl poroms svarbus kiekvienas balas. Šeštadienį trims poroms buvo skirtas papildomas balas. Juos vertinimo komisija skyrė už specialią užduotį - bendrą Vienos valsą.

Po vieną balsą komisija nusprendė skirti Edvardui Norvaišui ir Rusnei Glinskytei, Kęstučiui Baranauskui su Egle Straleckaite ir Petrui Dauniui su Sandra Saikauskaite.

Daugiausiai žiūrovų balsų tradiciškai surinko Jonas Nainys ir Justė Žemaitytė. Mažiausiai balsų žiūrovai skyrė Agnei Kaubrytei ir Šarūnui Šiaučiuliui.

Susumavus žiūrovų ir vertinimo komisijos balsus pirmąją vietą pelnė Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius, o su projektu atsisveikino naujokai E. Norvaišas ir R. Glinskytė.

Šou nedalyvavo V. Sutkutė, tačiau grįžo J. Šuklinas

Pirmieji dėl išlikimo projekte kovojo Jevgenijus Šuklinas ir Mona Vinklerytė. Ši pora šoko čia čia. Tiesa, Jevgenijus su Mona ant parketo pasirodė ne dviese - juos atlydėjo žavingas šunytis. Jį pora, šokiui ir pasakojamai meilės istorijai įsibėgėjant, visai pamiršo.

Ant J. Šuklino rankų buvo užrašyta vertinimo komisijos pirmininko Jurijaus Smorigino pavardė. Tai padarė didžiulį įspūdį J. Smoriginui, todėl komisijos pirmininkas negailėjo pagyrų šiai porai ir palygino save su Prezidente Dalia Grybauskaite.

„Jurijau, jūs save lyginate su prezidente. Žinote, jūs kuo skiriatės? Prezidentė turi juodą diržą, jūs - juodas pėdkelnes“, - J. Smoriginą ant žemės nuleido V. Šapranauskas.

„Aš turiu visą kombinezoną. Ir puanto!“ - nenusileido J. Smoriginas.

Jevgenijaus ir Monos pora ir vėl surinko aukščiausią komisijos įvertinimą - 40 balų.

Šią ir kitas poras vertino komisijos pirmininkas J. Smoriginas, sportinių šokių legenda Jūratė Norvaišienė, kultinė Lietuvos pramogų pasaulio asmenybė Nėrius Pečiūra ir Kauno miesto vicemeras, atsakingas už sportą ir kultūrą, Stanislovas Buškevičius.

Štai E. Straleckaitę ant parketo atlydėjo būrys tamsiai apsirengusių žmonių. Tarp jų įsimaišęs buvo ir šokėjos partneris K. Baranauskas. Aistringas poros tango buvo įvertintas nevienareikšmiškai.

„Emocionaliai jaudinantis pasirodymas, bet tango lyg ir nebuvo. Norėčiau, kad jūs išmoktumėte tango...“ - žodžių kišenėje ieškojo J. Norvaišienė.

Pora surinko 39 vertinimo komisijos balsus.

Praėjusią savaitę dėl dalyvavimo tarptautinėse varžybose projekte negalėjo pasirodyti J. Šuklinas. Šį kartą ant parketo nebuvo dainininkės Viktorijos Sutkutės. Ji tuo metu koncertavo Londone. Viktorijos šokių partneris Š. Šiaučiulis dėl išlikimo projekte „Šok su manimi“ kovojo šokdamas kartu su pasaulio fitneso čempione A. Kaubryte. Pora ant parketo judėjo džaivo žingsniais.

Pokštininkas J. Nainys bandė apgauti Eglę Straleckaitę radijo eteryje. Laidos Radistai metu Jonas paskambino Eglei ir ėmė skųstis, kad nesutaria su savo šokių partnere J. Žemaityte. J. Nainys pateikė Eglei pasiūlymą: „Norėčiau, kad tu būtum mano šokių partnerė“.

Kad ir kaip Jonas stengėsi, E. Straleckaitė nepasidavė radijo laidų vedėjo viliojimams iškeisti savo šokių partnerį Kęstutį į Joną.

Jonas ir Justė buvo išrinkti ryškiausia praėjusios savaitės projekto pora. Vis dėlto šią savaitę jiems tai nepadėjo. Vertinimo komisija nesuprato jų tango.

Balus bandė pelnyti kaskadiniais triukais ir atsispaudimais

Iš kitų porų Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė išsiskyrė savo apranga. Milanos kojos buvo aptemptos dryžuotomis pėdkelnėmis, o vietoj suknelės šokėja vilkėjo rausvą chalatėlį. Mindaugo ir Milanos džaivas įkaitino visą publiką, įskaitant ir vertinimo komisiją.

„Jie pavarė nerealiai! Ledas! Pasaka!“ - netramdė emocijų N. Pečiūra

S. Buškevičius pareikalavo Mindaugo padaryti 30 atsispaudimų. Tik tokiu atveju komisijos narys sutiko porai parašyti dešimtuką. M. Rainys išpildė Stanislovo prašymą ir padarė atsispaudimus be jokio vargo. Tiesa, ne bet kaip – tai plodamas rankomis, tai iškėlęs koją, tai su J. Jurkute sėdinčia jam ant nugaros.

Lengvumu komisiją papirko Mildos Štakėnaitės ir Deivido Meškausko pora. Milda ir Devidas šeštadienį šoko Vienos valsą. Praėjusią savaitę Jurijus Mildą palygino su giltine. Šį kartą komisijos pirmininkas negailėjo M. Štakėnaitei gražių žodžių.

„Milda šoka geriau už Meškauską. Tu esi labai organiška, tu esi kaimo vaikas ir jokio apavo tau nereikia. Pirmą kartą mano širdis plaka taip smarkiai. Tu net pastorėjus atrodai“, - nusijuokė J. Smoriginas išsitraukdamas iš po stalo svarstykles.

Jis liepė M. Štakėnaitei pasisverti, tačiau tikrojo merginos svorio garsiai nepasakė.

„Deividas Meškauskas yra demonas. Kiekviena moteris su juo šokanti pražysta. Tik nereikia miegoti su juo ir viskas bus gerai“, - sužavėtas kalbėjo N. Pečiūra.

Kalbant apie demonus, Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj šoko ore. Poros tango, prasidėjęs įprastu veiksmo filmo siužetu peraugo (tiesiogine žodžių prasme) į kitą lygmenį. Lyg „Matricos“ herojai Juozas su Katerina pakilo į orą ir šokį tęsė kabėdami virš parketo.

„Kaip gera buvo pamatyti išradingai sugalvotą tango. Esu įsitikinęs, kad gausite aukštus balus. Gal tik Jūratė Norvaišienė gali pasakyti kažką negero, bet aš užprotestuosiu! Šokti ant žemės ir ore yra du visiškai skirtingi dalykai“, - aikčiojo J. Smoriginas.

Tiesa, vienintelė J. Norvaišienė jiems parašė devynetą. Vertinimo komisijos narė negalėjo pro akis praleisti netaisyklingos J. Butnoriaus laikysenos, netikslių jo žingsnelių.

„Skraidantys lašiniai ir žvirbliukas“, - taip J. Butnoriaus ir K. Voropaj pasirodymą įvertino N. Pečiūra.

Abi šios poros, Milda su Deividu ir Juozas su Katerina, surinko po 39 vertinimo komisijos balsus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.