Kas laimės: M. Petruškevičiaus ir A. Valentaitės duetas ar R. Mikelkevičiūtė?

Į kovą dėl reitingų TV3 meta Astą Valentaitę (31 m.) ir Mantą Petruškevičių (28 m.). Tikimasi, kad ketvirtadieniais transliuojama jų vedama gyvenimo būdo laida “Patys pačiausi” įveiks tuo metu per LNK rodomą Rūtos Mikelkevičiūtės “Valandą su Rūta”.

Vakarėlių liūtais tituluojami buvusi manekenė A. Valentaitė ir stilistas M. Petruškevičius žada, kad žiūrovai išvys galingų automobilių, stulbinamų interjerų, įspūdingo dydžio briliantų, vienetinių kailinių.<br>P. Gasiūnas
Vakarėlių liūtais tituluojami buvusi manekenė A. Valentaitė ir stilistas M. Petruškevičius žada, kad žiūrovai išvys galingų automobilių, stulbinamų interjerų, įspūdingo dydžio briliantų, vienetinių kailinių.<br>P. Gasiūnas
Daugiau nuotraukų (1)

Eglė Šilinskaitė ("TV antena")

2012-10-28 17:20, atnaujinta 2018-03-15 19:57

Naujoje laidoje ketinama parodyti, kuo gyvena šių dienų šalies elitas. Vakarėlių liūtais tituluojami buvusi manekenė A. Valentaitė ir stilistas M. Petruškevičius žada, kad žiūrovai išvys galingų automobilių, stulbinamų interjerų, įspūdingo dydžio briliantų, vienetinių kailinių.

— Ar manote, kad tokia laida domins žiūrovus, kuriuos kamuoja rūpesčiai, kaip susimokėti už šildymą? — paklausiau laidos vedėjų.

A. Valentaitė: Prabanga — ne vien briliantai, bet ir laisvalaikis, pomėgiai, kelionės, menas, taip pat dvasiniai dalykai. Mūsų laidos herojai pirmiausia bus asmenybės.

M. Petruškevičius: Nematau nieko bloga, jei parodysime, kaip moka gyventi pinigų turintys žmonės.

Pinigai neįkrečia proto, bet suteikia galimybių gyventi įvairiau.

Kartais prabanga galima mėgautis net ją stebint iš šalies.

— Kokie žmonės pateks į jūsų laidą?

A. V.: Įdomūs, ryškūs, gražūs — ne vien išore. Kiekviena laida turės skirtingą temą. Pagal ją rinksimės pašnekovus.

Pas mus elito sąvoka yra truputį iškreipta ir kartais šis žodis vartojamas be reikalo. Žmogus gali nesimaudyti turtuose, bet būti išskirtinis, dvasingas.

Visuomet žavėjausi Alma Adamkiene ir Valdu Adamkumi, režisieriumi Oskaru Koršunovu, verslininke Daina Bosas. Įdomių, savo darbais stebinančių žmonių yra visur: ir politikoje, ir mene, ir verslo pasaulyje.

M. P.: Operos dainininkė Montserrat Caballé man yra tikra elito atstovė. Aktorių Regimantą Adomaitį, režisierius Galiną Dauguvietytę ir O.Koršunovą irgi priskirčiau šiam visuomenės sluoksniui.

— Ar stilingi gali būti tik turtingi žmonės?

A. V.: Gali būti turtingas ir labai nestilingas. Ir priešingai — labai stilingas, bet visiškai neturėti pinigų. Šie dalykai nėra susiję. Pažįstu žmonių, kurie nesimaudo piniguose, bet moka atrodyti gražiai ir stilingai. Pažįstu ir tokių, kurie turi daug pinigų, bet kartais nesuprantu, kaip jie sugeba atrodyti taip neskoningai.

— Kokie daiktai elito atstovui būtini, o kurie — tik malonus priedas?

A. V.: Neišskirčiau jokio daikto. Menininkas gali visiškai nekreipti dėmesio į daiktus, o akcentuoti savo veiklą, darbus. Verslininkei gali būti svarbu turėti prabangią “Chanel” rankinę ir rengtis tik šių mados namų drabužiais.

M. P.: Svarbiausia — ne daiktai, o savybės: rafinuotumas, elgesys, manieros, protas. Elito atstovas nebūtinai turi turėti mados namų “Hermes” rankinę. Lietuvoje yra daug ponių, kurios nevertos “Hermes” rankinės.

— Be kurios aprangos detalės jaučiatės lyg nuogi?

A. V.: Kiekvienai moteriai būtiniausias dalykas — rankinė, nes joje telpa daug svarbių daiktų.

M. P.: Be kvepalų, barzdos ir savo skleidžiamos auros. Jei kas nuskustų barzdą, iš tiesų jausčiausi visiškai nuogas.

— Kuriuo savo pirkiniu labiausiai didžiuojatės?

A. V.: Daiktams neteikiu daug reikšmės. Kai dalyvavau “Martini” veido atrankoje, daug kas sakė, kad man nieko nereikia — nei briliantų, nei kitokių papuošalų. Juoda paprasta suknelė, aukštakulniai, rankinė, palaidi plaukai — tiek užtenka, kad atrodyčiau graži. Žmogui svarbu savimi pasitikėti, skleisti žavesį, turėti kokią nors paslaptį, kuri traukia aplinkinius.

Tai man yra įgimta. Nors esu iš nedidelio miesto Jonavos, paprastos šeimos, daug kas sako, kad nuo vaikystės išsiskirdavau aristokratiškomis manieromis, elegancija, eisena. Mano močiutės irgi tokios pat, todėl, manau, šias savybes iš jų ir paveldėjau.

Be ko būtų sunku gyventi?

Į klausimus atsako A.Valentaitė:

Mėgstamiausi kvepalai: “Tomo Fordo “Black Orchid”, kuriuos naudoju kokius penkerius metus. Pastaruoju metu ėmiau kvepintis ir “Amouage The Library Collection Opus VI”.

Grožio procedūra: “Veido valymas, kaukės, kirpykla. Šios procedūros — nedažnos, bet reikalingos.”

Aksesuaras: rankinė.

Dizaineris: “Juozas Statkevičius, “Givenchy”, “Chanel” mados namai. Žaviuosi jų kūriniais, patinka jų pristatymo šou. Tačiau vilkiu nebūtinai šių prekės ženklų drabužius.”

Automobilis, kurį vairuoja: “Range Rover”.

Paskutinė perskaityta knyga: Claude’o M.Steinerio “Scenarijai, kuriais gyvena žmonės”.

Į klausimus atsako M. Petruškevičius:

Mėgstamiausi kvepalai: visi kompanijos “Frédéric Malle” kvapai.

Grožio procedūra: masažas.

Aksesuaras: šalikas.

Dizaineris: Tomas Fordas.

Automobilis, kurį vairuoja: “Nevairuoju.”

Svajonių automobilis: sportinis “Bentley”.

Paskutinė perskaityta knyga: Elizabeth Gilbert “Valgyk, melskis, mylėk”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti