Kuriam „X Faktoriaus“ trečiosios laidos dalyviui jūs ištartumėte „taip“? (Balsavimas)

Sekmadienio vakarą TV3 muzikiniame šou „X Faktorius“ paaiškėjo, kas toliau kovos dėl teisės pasirašyti sutartį su viena garsiausių pasaulyje prodiuserinių muzikos kompanijų „Sony Entertainment“. Geidžiamiausia muzikos mokykla vadinamame projekte lemtingą žodį taria keturi muzikos grandai: Rūta Ščiogolevaitė, Saulius Prūsaitis, Saulius Urbonavičius-Samas ir Vytautas Šapranauskas. Trečioje „X Faktoriaus“ laidoje teisėjai ištarė „taip“ vienuolikai atrankos dalyvių.

Dorotėja Kravčenkaitė.<br>TV3
Dorotėja Kravčenkaitė.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-28 23:10, atnaujinta 2018-03-15 19:50

Jų sprendimu toliau muzikiniame šou dalyvauja Dorotėja Kravčenkaitė, Julius Stankevičius, Rolandas Lukošiūnas, Dalius Garnys, Edgaras Kapočius, Tomaš Pečuro, “Sweetsalt”, Paulius Sinkevičius, Eglė Jakštytė, Dominykas Latvaitis, Vaiva Kalinauskaitė.

Lrytas.lt kviečia išreikšti savo nuomonę ir atiduoti savąjį „taip“ vienam iš projekto dalyvių. Kuriam iš šių dalyvių jūs pasakytumėte „taip“?

Atranką įveikusieji skirstomi į keturias grupes – vaikinai ir merginos iki 25 metų amžiaus ir nuo 25-erių, taip pat – į muzikos grupes. Visas keturias grupes kuruos, dalyvius ruoš ir ugdys projekto teisėjai. „X Faktoriuje“ laimės ne dainininkas, o komanda: teisėjas, atiduodantis visas savo jėgas, patirtį, idėjas, ir jo „užaugintas“ projekte ištobulėjęs dainininkas ar muzikos grupė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.