Manekenės K. Tučkutės laimės formulė: „Nerekomenduoju sustoti ir vien tik auginti vaikus“

Modelio karjeros aukštumų pasiekusi 28-erių Kristina Tučkutė šalia savo gyvenimo draugo bei jųdviejų dukters tėvo turtingo kanadiečio verslininko Patrice’o Romulo galėtų patogiai gyventi ir nedirbti. Tačiau norėdama išlikti savarankiška Kristina mėgina suderinti manekenės darbą, motinystę ir nuosavą verslą.

K. Tučkutė šalia savo gyvenimo draugo kanadiečio verslininko P. Romulo galėtų patogiai gyventi ir nedirbti.<br>R. Neverbickas
K. Tučkutė šalia savo gyvenimo draugo kanadiečio verslininko P. Romulo galėtų patogiai gyventi ir nedirbti.<br>R. Neverbickas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-29 17:17, atnaujinta 2018-03-15 19:25

„Man baisiausia gyvenime yra ko nors prašyti. Aš geriau pati išsikasiu, ko man reikia, bet niekada neprašysiu, kad vėliau nereikėtų dėkoti. Mano vyrui taip pat labai svarbu, kad aš dirbčiau ir turėčiau savo užsiėmimą“, - laidoje „Gyvenimo būdas“ kalbėjo pustrečių metų dukrą auginanti manekenė K. Tučkutė. Neseniai ji nėrė į kosmetikos verslą ir su viena britų kompanija sukūrė lūpas putlinantį įrankį.

Ateityje ji planuoja pristatyti ir daugiau grožio priemonių. Taip pat ji svajoja sukurti vaikiškų drabužėlių bei moteriško apatinio trikotažo liniją.

„Aš niekam nerekomenduoju sustoti ir auginti vaikus, nes moteris turi išlikti gyva, realizuoti save, būti nepriklausoma tiek nuo vyro, tiek nuo kažko kito. Aišku, labai svarbu yra rasti tai, kas tau patinka. Tokia yra formulė, padėsianti pasiekti laimę“, - pasakojo su garsiausiais pasaulyje mados namais dirbusi K. Tučkutė. Karjerą pradedančioms manekenėms ji pataria iš anksto suplanuoti, ką jos veiks baigusios vaikščioti podiumais ir fotografuotis.

Ant laurų neužmigo ir dar dvi pripažintos manekenės - Renata Mikailionytė bei Aistė Jasaitytė. Verslumo pamokomis modeliai dalinosi šį pirmadienį 18 val. 45 min. laidoje „Gyvenimo būdas“ per „Lietuvos ryto“ televiziją su Daumantu Butkumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.