Agento 007 gerbėjai Vilniuje virto džeimsais bondais ir seksualiomis gražuolėmis

Paskutinį spalio antradienį į Vilniaus „Vingio“ kino teatrą rinkosi užkietėję legendinio agento Džeimso Bondo gerbėjai. Slaptasis agentas 007 su filmu „Operacija Skyfall“ jau 23 kartą sugrįžo į grumtynių, išdavysčių ir paslaptingų intrigų kupiną trasą. Pasižiūrėti išankstinės intriguojančios filmo premjeros atvyko tik kviestiniai svečiai, tarp kurių – daug LNK televizijos laidų vedėjų, žurnalistų, žinomų verslininkų bei pramogų pasaulio atstovų.

Naujausią filmą apie Džeimsą Bondą jau gali pažiūrėti ir Lietuvos kino teatrų lankytojai.<br>R. Danisevičius
Naujausią filmą apie Džeimsą Bondą jau gali pažiūrėti ir Lietuvos kino teatrų lankytojai.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Oct 31, 2012, 10:34 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 6:39 PM

Ne vienas kinomanas pasižiūrėti ir įvertinti ilgai lauktos „ Skyfall“ operacijos atvyko paisydamas kvietime nurodyto drabužių kodo „007“. Vaišindamiesi ypatingais kokteiliais su „Russian Standart“ degtine susirinkę svečiai pozavo prie sienelės ir demonstravo, kaip turi atrodyti tikri agentai ir seksualiosios jų merginos.

Filme „Operacija Skyfall“ veiksmas vyksta skirtingose pasaulio vietose – misija driekiasi per Stambulą, Londoną, Makau, Šanchajų, Škotiją ir net Hašimos salą. Galingasis Džeimsas Bondas kovoja ne tik prieš samdomus žudikus ir kitus nusikaltėlius – jam tenka susigrumti ir su savo aplinkos žmonėmis.

Jame pasakojama, kaip rizikuodamas gyvybe Džeimsas Bondas ant greitai lekiančio traukinio stogo bando pavyti nusikaltėlį, tačiau jo misiją sustabdo netikėtai pataikiusi kulka, dėl kurios įtarimų šešėlis krenta ant agentės Evos vaidmenį įkūnijusios aktorės Naomie Harris pečių. Neaišku, ar tai bausmė už nepaklusnumą ar bandymas susidoroti su tais, kurie nėra patys geriausi palydovai.

Kaip ir kiekviename Džeimso Bondo filmų, čia netrūksta prabangių automobilių, galingų ginklų, seksualių merginų bei kvapą gniaužiančio veiksmo.

Pasaulinė filmo „Operacija Skyfall“ vyko vos prieš savaitę, spalio 23-iąją. Tuo tarpu Lietuvoje nuotykių ir veiksmo kupiną trilerį žiūrovai galės išvysti nuo lapkričio 1 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.