Klykiančiai M. Štakėnaitei iškviesta policija

Žiūrimiausio lietuviško serialo „Moterys meluoja geriau“, kurį pirmadieniais–ketvirtadieniais 21.00 val. transliuoja žiūrimiausia televizija Lietuvoje TV3, kūrybinė komanda filmavimo aikštelėse patiria įvairiausių nuotykių. Antai serialo režisierius Sigitas Račkys stojo į akistatą su policijos pareigūnais, kai serialo aktorė Milda Štakėnaitė, įsijautusi į savo herojės Sandros vaidmenį, sudrumstė sostinės daugiabučio ramybę.

Aktorė Milda Štakėnaitė, įsijautusi į savo herojės Sandros vaidmenį, sudrumstė sostinės daugiabučio ramybę.<br>TV3
Aktorė Milda Štakėnaitė, įsijautusi į savo herojės Sandros vaidmenį, sudrumstė sostinės daugiabučio ramybę.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2012, 5:38 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 6:19 PM

Režisieriaus S. Račkio komandoje dirbantys aktoriai aikštelėje taip įsijaučia į vaidmenis, kad nelengva atskirti – kur realybė, o kur serialo drama. „Neseniai filmavome viename Vilniaus daugiabutyje. Tai buvo emocinga Mildos scena. Ji turėjo garsiai šaukti ir bartis. Milda taip įsijautė, kad sunerimęs kaimynas net iškvietė policiją! – juokdamasis pasakoja S. Račkys. – Viduryje filmavimo pasigirdo skambutis į duris. Pasižiūrime pro durų akutę – stovi du policininkai. Atvyko pažiūrėti, ko ta moteris taip šaukia“.

Pamatę filmavimo kameras ir televizinį apšvietimą bei pakalbėję su „Moterys meluoja geriau“ filmavimo komanda, pareigūnai mandagiai atsisveikino ir išvažiavo. Juos iškvietęs žmogus kūrybinei grupei vėliau paaiškino, kaip jį sujaudino per namo šachtas pasklidęs moteriškas klyksmas.

„Štai kokia balsinga mūsų Milda Štakėnaitė!“ – juokdamasis aktorę giria S. Račkys.

Kas įsiutino jos heroję Sandrą ir ant ko mergina šaukė iš visų plaučių? Visi atsakymai seriale „Moterys meluoja geriau“ pirmadieniais–ketvirtadieniais tik per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.