Lietuvis dainininkas E. Kapočius-Kafka – R. Pattinsono ir R. Williamso brolis dvynys

Muzikinio projekto „X Faktorius“ dalyvis Edgaras Kapočius – lyg du vandens lašai panašus į filmų apie vampyrus žvaigždę Robertą Pattinsoną. 26 metų vaikinas linkčioja galvą – taip, su žinomu Holivudo aktoriumi jį lygina daugelis. „Žmonės mane dažnai tapatina su R. Pattinsonu. Tiesa, ir gatvėje neretai atsisuka“, – portalui lrytas.lt sakė jis.

Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Oct 31, 2012, 6:47 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 6:16 PM

Kitaip dar Kafkos vardu prisistatantis atlikėjas užsiminė, kad tokių sugretinimų stengiasi nesureikšminti, todėl kalbos apie tai, jog jis ir žinomas aktorius – lyg dvyniai, jo nejaudina. „Dėl to nei pykstu, nei džiaugiuosi. Jeigu kažkas mato panašumų, pasako, tai priimu. Aš pats manau, kad mes labai skirtingi. Žiūrėdamas į veidrodį nematau jokių panašumų“, – portalui lrytas.lt teigė jis.

Dainininkas yra matęs ne vieną filmą, kuriame vaidina merginų numylėtinis R. Pattinsonas, tačiau šio aktoriaus jis nelaiko savo favoritu. „Man labiau patinka Anthony Hopkinsas, – juokėsi jis. – O Pattinsonas... Taip, jis geras aktorius, tačiau neišskirčiau jo kaip kažkokio nepakartojamo.“

Nepaisant holivudiškos išvaizdos, E. Kapočius stebina ir įspūdingu balsu, dėl kurio muzikos ekspertai dainuoti mėgstantį vaikiną jau ne kartą prilygino lyriškajam atlikėjui Robbie Williamsui. E. Kapočius juokiasi: „Esu viskas viename. Kai dainuoju, mane kartais tapatina ir su Robbie. Jis – mano mėgstamas atlikėjas, žinau ne vieną jo dainą, tačiau niekada nesistengiu jo kopijuoti ar būti panašus į jį. Jeigu kažkam atrodo, kad prilygstu jam – valio, tačiau to nesureikšminu“, – sakė pašnekovas.

Ir R. Pattinsonas, ir R. Williamsas turi itin daug gerbėjų, dėl jų ir Lietuvoje, ir visame pasaulyje dailiosios lyties atstovės kone eina iš proto. Paklaustas, ar dėl savo panašumų į du žinomus vyrus Lietuvoje jis sulaukia išskirtinio merginų dėmesio, E. Kapočius paslaptingai prasitarė: „Nepasakyčiau, kad kažkaip ypatingai jas traukiu, tačiau dėmesiu nesiskundžiu.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.