Prasidėjo jubiliejinė „Išsipildymo akcija 2012“ – jau galima aukoti

Penktadienį tradiciškai, likus aštuonioms savaitėms iki Šv. Kalėdų, startavo didžiausias paramos projektas Lietuvoje „Išsipildymo akcija“. Šiųmetės dešimtosios „Išsipildymo akcijos 2012“ tikslai, kuriems bus skiriamos surinktos lėšos, – sunkių ligoniukų gydymas ir globos namuose augančių vaikučių sveikatinimas, lavinimas ir jų buities gerinimas.

Prasidėjo "Išsipildymo akcija"<br>TV3
Prasidėjo "Išsipildymo akcija"<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 2, 2012, 2:23 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:41 PM

Aukoti galima tradiciniais būdais: skambinant ir rašant SMS su žodžiu VAIKAMS trumpaisiais numeriais 1890 (auka 2 litai), 1891 (auka 5 litai) ir 1892 (auka 10 litų), taip pat internete www.aukok.lt – kur be papildomų mokesčių aukoti gali ir užsienyje gyvenantys lietuviai – arba pervedant pinigus į „Išsipildymo akcijos 2012“ administruojančio fondo „Vienybė“ sąskaitą (visuose bankuose esančios sąskaitos nurodytos čia: https://www.tv3.lt/content/blogcategory/172/542/) – auka neribojama. Visi ryšio operatoriai, taip pat ir bankai, yra atsisakę administravimo mokesčio, tad kiekvienas geros valios žmogaus ar įmonės paaukotas litas ir centas nukeliaus į akcijos fondą.

Aukoti galima ir palaikant naują akcijos iniciatyvą „Išsipildymo akcijos įkvėpti“. Joje jau dalyvauja Beata Nicholson ir „Chocolate Naive“, sukūrę „Beatos virtuvės karštas šokoladą“. Jis pažymėtas specialiu akcijos lipduku. Dalis pinigų už parduotas pakuotes bus pervesti į TV3 ir SEB banko organizuojamos „Išsipildymo akcijos 2012“ sąskaitą.

Prie šios iniciatyvos prisijungė ir prekybos centras „Maxima“. Jis pagamino ir įrengė 2000 aukadėžių. Jos pažymėtos „Išsipildymo akcijos 2012“ ženkliuku. Jas jau galima rasti prie kiekvienos kasos ir ten aukoti grynuosius.

Netrukus rinkoje pasirodys ir daugiau produktų, kurie bus pažymėti akcijos lipduku. Dalis lėšų už šias parduotas prekes ar paslaugas keliaus į jubiliejinės akcijos sąskaitą.

Taip pat įmonės, įmonių darbuotojai ir visi geros valios žmonės kviečiami lapkričio 6 dieną prisijungti prie visuotinės „Pyragų dienos“. Tereikia tik iškepti savo skaniausią pyragą, atsinešti jį į savo darbovietę, parduoti už suderėtą kainą savo kolegoms ir surinktas už pyragus lėšas pervesti jau dešimtajai „Išsipildymo akcijai“.

Primename, kad iniciatyvai „Išsipildymo akcijos įkvėpti“ viešinti UAB „Tele-3“ dovanos, kaip ir pačiai „Išsipildymo akcijai“, eterio laiką visuose MTG žiniasklaidos kanaluose Lietuvoje: TV3, TV6, TV8, TV3play.lt ir „Power Hit Radio“.

Ilgametis „Išsipildymo akcijos“ partneris SEB bankas šiemet, kaip ir kasmet, skiria tikslinę paramą akcijos finaliniam koncertui surengti.

Per devynerius metus TV3 ir SEB banko organizuojamai „Išsipildymo akcijai“ suaukota daugiau nei 20,6 mln. litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.