Radžis merginoms surengė šlapių marškinėlių konkursą

Populiariausio LNK realybės šou „Radžis ieško žmonos” šeimininkas Radžis Aleksandrovičius į jo širdį nusitaikiusias merginas išbando įvairiausiais būdais. Panelės jau dainavo, šoko, mokėsi elegantiškai vaikščioti, rodė švelnumą Panevėžio našlaičiams. Po didžiulės išbandymų virtinės Radžis panūdo pamatyti ir kitus panelių privalumus. Jaunikis panelėms surengė... šlapių marškinėlių konkursą!

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 2, 2012, 12:34 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:44 PM

„Norėčiau visas jus matyti tik su šiais baltais marškinėliais”, – prabangiame baseine susirinkusioms merginoms tarė Radžis. Jau po akimirkos jos grįžo apsirengusios kaip paprašytos. Šiek tiek patrypčiojęs jaunikis nusijuokė ir šliūkštelėjo ant panelių šalto vandens. Panelės cypė ir klykė. Vienos juokėsi, kitos reiškė nepasitenkinimą, tačiau nė viena neliko be svajonių jaunikio įvertinimo.

Labiausiai tokia netikėta užduotimi pasipiktinusi liko aštuoniolikmetė Elena. Vos ant jos kūno nukritus ledinio vandens purslams, moksleivė pabėgo iš baseino ir paplūdo ašaromis.

Elenos kolegei „go go“ šokėjai Daivai Pudžemytei daug labiau nepasisekė. Po šlapių marškinėlių konkurso garsiausias Lietuvos romas ją įstūmė į baseiną. Daiva nieko nebelaukusi šoko iš vandens ir ilgais it laumės pirštais kibo Radžiui į plaukus.

„Nesitikėjau, kad šlapių marškinėlių konkursą panelės priims taip rimtai. Norėjau tik pajuokauti, padūkti baseine. O štai, Elena apsiverkė, o ir Daiva kibo man į atlapus”, - liūdnokai atviravo Radžis. Tačiau galų gale vakaras Radžis baigėsi net labai maloniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.