Dėl D. Meiželytės besibaigiančios kadencijos Seime džiūgavęs J. Smoriginas pakvietė ją aistringam šokiui

Improvizacijos meistras Jurijus Smoriginas ir projekto „Šok su manimi“ komisijos nare tapusi Seimo narė Donalda Meiželytė šeštadienį Anapilin iškeliavusiems žmonėms pagerbti skirtoje laidoje surengė tikrą šou.

Jurijus Smoriginas pakvietė Donaldą Meiželytę ant stalo sušokti gundantį šokį.<br>J. Stacevičius
Jurijus Smoriginas pakvietė Donaldą Meiželytę ant stalo sušokti gundantį šokį.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 3, 2012, 11:35 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:14 PM

Viso vakaro metu jie mėtėsi kandžiais juokeliais ir negailėjo vienas kitam sarkastiškų pastabų. „Donalda, labai džiaugiuosi, kad jums Seime dirbti liko vos 10 dienų ir daugiau man neteks niekur girdėti jūsų balso“, – kalbėjo J. Smoriginas.

Tuo tarpu vakaro vedėjas Vytautas Šapranauskas skubėjo užbėgti D. Meiželytės atkirčiui už akių ir priminė J. Smoriginui, kad nenustebtų, jei pasibaigus kadencijai, žurnalistikos studijas baigusi D. Meiželytė, atsidurs televizijos ekrane. „Tiksliai žinau bent jau tiek, kad ne toje pačioje televizijoje, kur aš“, – juokėsi komisijos pirmininkas.

Vertindama šokėjų pasirodymus D. Meželytė ne kartą prieštaravo aštrioms J. Smorigino replikoms, tačiau kelis kartus pati tuo negalėdama patikėti, vis dėlto pritarė jo nuomonei. Galiausiai, po komisijos šokėjams surengto egzamino, įvertinę porų šokius jie abu išrinko tuo pačius vakaro favoritus.

Visą vakarą tarp komisijos narių tvyranti įtampa išsisklaidė, kai studijoje suskambo Tomo Joneso daina „Sex Bomb“. J. Smoriginas staiga užlipo ant stalo, nusimetė švarką ir pakvietė D. Meiželytę gundančiam šokiui. Viliokiškai judindami klubus jie parodė šokėjams kaip ant parketo turėtų būti kuriama aistra. Jų šokis būtų trukęs ilgiau, tačiau baigėsi muzika.

Šis šou kaip reikiant pralinksmino televizijos studijoje susirinkusius svečius, o V. Šapranauskas nesusilaikė ir drėbtelėjo: „Donalda, apie Smoriginą jau ir taip visi šneka, bet po šio pasirodymo apie jus visą savaitę kalbės interneto komentatoriai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.