E. Norvaišas: „Kalinėms dalyvavimas televizijoje yra ryšys su išoriniu pasauliu“

Trumpiausias kelias patekti į kokį nors televizijos šou — atsidurti Panevėžio moterų pataisos namuose.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 3, 2012, 2:06 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:20 PM

Anksčiau įvairiuose televizijos projektuose dalyvaudavo tik čia kalinčios moterys, o neseniai tam ryžosi ir pataisos namų direktorius Edvardas Norvaišas — jis drąsiai žengė ant konkurso „Šok su manimi“ (TV3) parketo. Tiesa, E.Norvaišas ir šokėja Rusnė Glinskytė čia dalyvavo neilgai — praėjusį šeštadienį pora buvo priversta su projektu atsisveikinti.

Vis dėlto įkalinimo įstaigos direktorius savo ir partnerės pasirodymu buvo patenkintas.

Panevėžio pataisos namai į tviskantį televizijos pasaulį įžengė prieš dešimtmetį — 2002-aisiais Arūnas Valinskas čia surengė konkursą „Mis nelaisvė“. Renginį transliavo LNK, jis sulaukė Didžiosios Britanijos, Vokietijos, Prancūzijos, Pietų Korėjos TV kanalų dėmesio.

Po ketverių metų čia buvo filmuojamas LNK realybės šou „Grožio fabrikas“ — nuteistųjų išvaizdą keitė kosmetologai, kirpėjai ir drabužių dizaineriai.

O praėjusį sezoną grupė nuteistųjų dalyvavo TV3 konkurse „Chorų karai“. Žinoma, jos negalėjo atvykti į Vilniuje esančią studiją, todėl Vilties choro pasirodymai buvo transliuojami iš įkalinimo įstaigos. Konkurso pradžioje žiūrovų simpatijas užkariavęs kolektyvas po kelių savaičių vis dėlto turėjo palikti šou.

Pataisos namų direktorius E.Norvaišas įsitikinęs, kad TV šou, kuriuose dalyvauja nuteistosios, padeda joms palaikyti ryšius su išoriniu pasauliu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.