Nuotaka Daiva meilę Radžiui įrodė pasidarydama tatuiruotę

Šį šeštadienį LNK eteryje vėl sužibėjo populiarusis realybės šou „Radži ieško žmonos”. O čia – staigmenos, kurių Lietuvos ekranuose dar niekada nebuvo. Šįkart stiprų akibrokštą tėškė iš Šilalės kilusi nuotaka Daiva Pudžemytė. 22 metų mergina tiesioginiame eteryje priėmė didžiulį iššūkį – meilę Radžiui įrodė pasidarydama tatuiruotę. „Taip, tatuiruotė, kaip ir meilė – visam gyvenimui”, – situaciją šmaikščiai komentavo laidos vedėjas Marius Jampolskis.

Nuotaka Daiva meilę Radžiui įrodė pasidarydama tatuiruotę.<br>LNK
Nuotaka Daiva meilę Radžiui įrodė pasidarydama tatuiruotę.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 3, 2012, 11:36 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:14 PM

„Ar tikrai dėl Radži galėtum padaryti viską?”, – paklausė Natalija Bunkė. Šiek tiek pamąsčiusi Daiva ištarė „taip” ir adatos meistrai iškart pradėjo savo darbą. Ką išsitatuiravo meilę Radžiui vis įrodinėjanti mergina, žiūrovai sužinos sužinosite kitą šeštadienį.

Kol Daiva puošėsi tatuiruote, kitos panelės kovojo dėl išlikimo. Ant išlikimo kėdžių šįkart sėdėjo renginių vedėja Monika ir konkurenčių nelabai mylima naujokė Diana. Žiūrovai nusprendė, kad toliau kovoti dėl Radži meilės labiau verta yra Monika.

Realybės šou „Radži ieško žmonos” niekada neapsieitų tik su viena staigmena. Televizijos žiūrovai šįkart pirmąkart išvydo ypatingą šou naujokę – devyniolikmetę marijampolietę Almą. Mergina į studiją žengė kaip viena iš grupės „Pop Ladies” narių. Radži neslėpė susižavėjimo ir simpatijos naujokei blondinei.

Iškart po transliacijos Radži ir jo nuotakos išvyko į prabangų Taujėnų dvarą, kuriame – naujos intrigos ir akibrokštai, apie kuriuos sužinosite jau kitą šeštadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.