Angelu virtęs J. Šuklinas šokėjus K. Voropaj ir J. Butnorių privertė patikėti stebuklu, o J. Smoriginą įstūmė į neviltį

Šeštadienio vakarą TV3 eteryje prasidėjo dar viena šokių projekto „Šok su manimi“ laida. Įspūdingais kostiumais persirengę šokėjai šį vakarą stengėsi įkūnyti lapkričio pirmomis dienomis minimas šventes.

Jevgenijus Šuklinas neturėjo iškristi iš projekto, tačiau nusprendė, kad jam reikia daugiau laiko skirti treniruotėms.<br>J. Stacevičius
Jevgenijus Šuklinas neturėjo iškristi iš projekto, tačiau nusprendė, kad jam reikia daugiau laiko skirti treniruotėms.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Nov 4, 2012, 3:28 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:04 PM

Renginio vedėjo vairą į rankas paėmė Vytautas Šapranauskas, tačiau šalia jo šį kartą pasirodė ne žavioji kolegė Jurgita Jurkutė, o aktorė Ineta Stasiulytė. „Ineta, aš tau pasakysiu, kodėl tu esi čia. Po to, kai praėjusį kartą tu vedei laidą, interneto komentatorių buvai išvadinta „distrofike“, „lenta iškreiptu veidu“, „šmėkla“ ir net „transvestitu“. Šis tavo įvaizdis labai tiks prie vakaro temos“, – kalbėjo V. Šapranauskas.

Projekte dalyvavusios poros galėjo pasirinkti, kokią programą paruošti lapkričio 3-iosios vakarui – šelmiškai šventiško Helovino ar susikaupino ir rimties kupinos Vėlinių šventės tematika.

Sarkastiškasis aktorius užsiminė, kad Ineta nepavaduos Jurgitos. „Jurkutė yra, tačiau ji – susid(i)evėjusi, – pabrėžė jis. – Šiuo metu bendrauja su dievais“. Vėliau paaiškėjo, jog ji šįkart su šokėjais bendraus iš kitos barikadų pusės, ji tapo viena iš komisijos narių. V. Šapranauskas iš meilės kolegei įteikė sėkmę nešančią japonišką Kimi lėlytę.

Greta J. Jurkutės, kaip ir visada, sedėjo komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas, Jūratė Norvaišienė bei šįkart prie projekto prisijungusi Seimo narė Donalda Meiželytė.

Vakarą pradėjo tradicinis visų porų atliekamas šokis, po jo – Palangos Vlado Jurgučio pagrindinės mokyklos šokių studijos „Vėtrungė“ šokėjos, surengusios įspūdingą pasirodymą.

Pirmieji ant parketo žengė projekto favoritais laikomi Jonas Nainys-Jovanis ir Justina Žemaitytė. Jiems pritarė gyvai scenoje grojusi grupė „Saulės kliošas“. Violetinės spalvos drabužiais pasipuošusią porą J. Smoriginas pavadino skleidžiančią „kedišką“ dvasią. Tuo tarpu J. Norvaišienė pastebėjo, jog šokiui trūko moteriškumo. J. Jurkutė įvertino gyvą muziką, tačiau ji poros šokyje jautė šiokį tokį dirbtinumą. D. Meiželytė neliko sužavėta Jono ir Justinos šokiu, jai buvo nuobodu.

Originaliu šokiu televizijos žiūrovus nustebino Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas. J. Smoriginas gerai įvertino poros modernų šokį, tačiau negailėjo ir pastabų. „Matosi, kad investavote į grimą, į judesiu, į šokį. Būčiau „chamas“, jei neparašyčiau gero balo“, – šyptelėjo komisijos pirmininkas ir skyrė porai 10 balų. Gerų pažymių negailėjo ir kiti komisijos nariai, pora buvo įvertinta aukščiausiais balais.

Po gausių pagyrų Deividas prasitarė, kad šokį jiems padėjo sukurti I. Stasiulytė, tačiau po šių žodžių nuskambėjo sarkastiškos pastabos, kad šokis čia buvo ne pati geriausia dalis.

Romantiška ir meilės kupina Juozo Butnoriaus ir Katerinos Voropaj rumba ypač patiko D. Meiželytei. „Labai pamilau šitą porą, iš karto“, – sakė ji. J. Jurkutė pastebėjo dailią Juozo figūrą. „Sulieknėjai!“, – stebėjosi ji. Tuo tarpu komisijos pirmininkui ypač patiko gerai išpildyti choreografiniai žingsneliai, ypač Katerinos, kurią J. Smoriginas išvadino „lavončiku“ pakėlimai.

Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius scenoje nusprendė papokštauti ir surengė smagų šokį Helovino tematika. „Tai buvo labai gerai humoristiškai paruoštas džaivas“, – komplimentų negailėjo J. Norvaišienė. Tuo tarpu J. Jurkutė svarstė, kad po storu grimo sluoksniu ir smagiais šokliais judesiais pora bandė paslėti savo amžių, kuris nuolat užkliūna J. Smoriginui. Tačiau šis šokis komisijos pirmininkui itin patiko. Jo nuomone Ligitas jame pasirodė „visu savo gražumu“.

Kęstučio Baranausko ir Eglės Straleckaitės duetas kaip visuomet nustebino tiek komisiją, tiek žiūrovus prie televizijos ekranų. „Kodėl nepasakėte, kad neturite tikrų vampyro dantų? – juokdamasi klausė J. Norvaišienė. – Galėjau paskolinti savo“.

J. Smoriginui nepatiko, kad hiphopo profesionalas Kęstutis renkasi klasikinius šokius, tačiau šis atsikirto, kad jam tai – iššūkis, ir jis nori įrodyti, jog gali rinktis ir kitus, nei gatvės šokių, stilius. Originalius pasirodymus demonstruojantys šokėjai taip pat buvo išrinkti ir ryškiausia projekto pora. Gautą prizą jie nusprendė skirti labdarai.

Sudėtingą choreografiją pademonstravę Sandra Saikauskaitė ir Petras Daunys sužavėjo ne visus komisijos narius – J. Smoriginui ir D. Meiželytei užkliuvo Petras. Pora šokiu išreiškė asmeniniame šeimos gyvenime įvykusias netektis ir parodė jausmingą šokį. Numeris sugraudimo ne tik pačius šokėjus, tačiau ir J. Jurkutę bei J. Norvaišienę, todėl po pasirodymo apėmus slogiai nuotaikai V. Šapranauskas pasiūlė pasirodymą vertinti ne protu, o širdimi. Komisija porai skyrė aukštus balus.

Vienas labiausiai patikusių komisiją sužavėjusių numerių – teatralizuotas, iš Londono grįžusios Viktorijos Sutkutės ir Šarūno Šiaučiulio pasirodymas. Šmėkla virtusi Viktorija ypač patiko D. Meiželytei. Pasak jos, tai buvo „pats pačiausias“ šį vakarą matytas šokis. Komplimentų porai negailėjo ir kiti komisijos nariai. Beveik visi, išskyrus J. Smoriginą, šokėjams skyrė 10 balų, tuo tarpu jis parašė 9.

Elegantiškas Mindaugo Rainio ir jo partnerės Milanos Jašinskytės-Pankevičienės šokis D. Meiželytei priminė matricą, J. Smoriginas užsipuolė porą dėl prasto pasirodymas. Pastabų negailėjo ir J. Norvaišienė, poros numerį pavadinusi „baltu lapu“ – nebuvo įdomu. Tai atsispindėjo ir jų vertinimuose, jie negavo aukščiausių balų.

Angelu virtęs Jevgenijus Šuklinas ir jo partnerė, ligonę įkūnijusi Mona Vinklerytė įrodė, kad originalumas – paprastume. Didelį dėmesį estetiškai choreografijai skyrusi pora savo šokiu papirko komisiją.

J. Smoriginui šis šokis sukėlė labai daug jausmų. „Kai atskrenda angelas, tai ir rumbos nebereikia. Ačiū“, – susižavėjimo neslėpdamas kalbėjo jis. J. Norvaišienė komentuoti per daug nenorėjo, tačiau parašė ganėtinai aukštą balą.

Kiekviena pora turėjo ištraukti šviesaus atminimo muzikanto dainą, pagal kurią turėjo sušokti šokį. J. Nainiui-Jovaniui ir Justinai Žemaitytei, A. Pilypaitei ir L. Bernatavičiui, V. Sutkutei ir Š.Šiaučiuliui, M. Rainiui ir M. Jašinskytei-Pankevičienei teko pasirodyti pagal Vytauto Kernagio kurtas dainas, M. Štakėnaitė ir D. Meškauskas bei K. Baranauskas ir E. Straleckaitė pagerbė Eugenijų Ivanauską, J. Butnorius ir K. Voropaj bei S. Saikauskaitė ir P. Daunys – Janiną Miščiukaitę, J. Šuklinas ir M. Vinklerytė sušoko pagal Rolando Janavičiaus dainą.

Po ekspromtu sušokto šokio, išlaikę komisijos egzaminą geriausiai buvo įvertinti A. Pilypaitė ir L. Bernatavičius, M. Štakėnaitė ir D. Meškauskas, V. Sutkutė ir Š. Šiaučiulis, J. Šuklinas ir M. Vinklerytė, J. Butnorius ir K. Voropaj.

Žiūrovai geriausiai įvertino K. Baranauską ir E. Straleckaitę, M. Rainį M. Jašinskytę-Pankevičienę, J. Nainį ir J. Žemaitytę, P. Daunį ir S. Saikauskaitę, A. Pilipaitę ir L. Bernatavičių.

Bendroje įskaitoje daugiausiai balsų surinko ir geriausiai pasirodė A. Pilypaitė ir L. Bernatavičius, K. Baranauskas ir E. Straleckaitė, J. Nainys ir J. Žemaitytė, J. Šuklinas ir M. Vinklerytė, M. Štakėnaitė ir D. Meškauskas. Iš projekto per plauką vos neiškrito V. Sutkutė ir Š. Šiaučiulis, tačiau paskutiniai liko J. Butnorius ir K. Voropaj. Vakaro staigmena tapo tai J. Šuklino prašymas sukeisti balsavimo rezultatus ir jam palikti šou. „Atsiprašau savo partnerės, tačiau manau, kad ši pora turi likti projekte, todėl aš pasitraukiu. Ačiū visiems“, - kalbėjo jis.

J. Smoriginas visos laidos metu neslėpė akivaizdžių simpatijų Jevgenijui, todėl kai šis pasakė, kad paliks projektą - komisijos pirmininkas staiga dingo iš studijos. Visi juokavo, kad taip atsitiko dėl to, kad J. Smoriginas neišlaikė tvyrančios įtampos ir išėjo... pasikarti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.