V. Šapranauskas priminė R. Ščiogolevaitei: „Rūta, tu tiesiog gimusi būti antra“

Kai kurie scenos naujokai, bandantys savo jėgas TV3 projekte „X Faktorius“, pasirodo, gali ne tik nustebinti reiklius teisėjus galingais balsais, bet ir mesti jiems iššūkį.

„Rūta, tu tiesiog gimusi būti antra“, — taikliu dūriu grįžtančią į savo vietą scenos kolegę pasitiko Vytautas Šapranauskas.<br>J. Stacevičius
„Rūta, tu tiesiog gimusi būti antra“, — taikliu dūriu grįžtančią į savo vietą scenos kolegę pasitiko Vytautas Šapranauskas.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

"TV antena"

Nov 4, 2012, 7:24 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:01 PM

Išgirdęs, kad 17-metė atrankos dalyvė Vaiva Kalinauskaitė ketina užplėšti Whitney Houston dainą „I Have Nothing“, projekto vedėjas Marijus Mikutavičius ją perspėjo: „Atsargiai, juk visi žino, kaip Rūta Ščiogolevaitė vertina tuos, kurie bando išdainuoti Whitney!“

Mergina pasirodė esanti ne iš kelmo spirta. Dar net nesulaukus priedainio tapo aišku, kad Vaivos balsas stiprus ir sudėtinga daina jai nesunkiai įveikiama. Merginos pasirodymas įkvėpė teisėją Rūtą Ščiogolevaitę (31 m.) atlikti šią dainą kartu ir galbūt įrodyti, kad jos balsas vis dėlto stipresnis.

„Neik, Rūta, neik, gausi į kaulus!“ — dainininkę bandė sustabdyti M. Mikutavičius, bet balsas iš užkulisių liko neišgirstas.

Ekspromtas pavyko — „X Faktoriaus“ atrankos dalyvė nenusileido patyrusiai scenos vilkei, o sužavėti žiūrovai jas abi sveikino ovacijomis.

„Rūta, tu tiesiog gimusi būti antra“, — taikliu dūriu grįžtančią į savo vietą scenos kolegę pasitiko Vytautas Šapranauskas.

Šmaikštusis Šapras priminė apmaudžią R.Ščiogolevaitės konkursų statistiką: II vieta 2002 m. konkurse „Fizz Superstar“, II vieta 2004 m. nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje, II vieta 2006 m. LTV šokių konkurse „Lietuvos šokių dešimtukas“, II vieta 2007 m. nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje, II vieta 2011 m. konkurse „Nauja daina“, II vieta estrados dainų konkurse „Slavianskij bazar“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.