Pokalbių laidos „Negaliu tylėti“ studijoje prabilo aferistų aukos

Tikriausiai daugelis yra gavęs laiškų į savo paštą su pranešimu apie naujo mobilaus telefono laimėjimą, arba apie netikėtą dėdės iš Amerikos gautą palikimą. Ir tikriausiai gėda prisipažinti, bet kai kurie patikėjo šiomis netikėtomis dovanomis. Tada vienas kompiuterio mygtuko paspaudimas gali kainuoti ne vieną tūkstantį iš jūsų banko sąskaitos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-07 16:30, atnaujinta 2018-03-15 15:41

„Mano tėvas buvo apvesdintas gulėdamas mirties patale“, - atvirai pasakojo nuo aferistės „Negaliu tylėti“ studijos pašnekovas Eduardas Kramarenko.

„Buvau įsitikinusi, kad šitas žmogus tikra negali padaryti nieko blogo, jis kėlė didžiulį pasitikėjimą“, - kalbėjo kita laidos pašnekovė Ramunė Pleskačiauskienė, kuri prarado nemenką pinigų sumą pirkdama žemę.

Nukentėjusiųjų nuo aferistų šokiruojančios istorijos ir patarimai, kaip nepakliūti į sukčių pinkles jau šį vakarą 18.45 per „Lietuvos ryto“ televiziją pokalbių laidoje „Negaliu tylėti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.