„Super L.T.“ obuoliai gelbėjo P. Gražulį nuo bado

Dvi savaites tik vandenį gėręs ir penkių kilogramų atsikratęs penktajai kadencijai į Seimą išrinktas Petras Gražulis nutraukė bado akciją. O pirmuoju parlamentaro maistu tapo laidos „Super L.T.“ žurnalistų dovanoti obuoliai.

Dvi savaites tik vandenį gėręs ir penkių kilogramų atsikratęs penktajai kadencijai į Seimą išrinktas Petras Gražulis nutraukė bado akciją.<br>R. Danisevičius
Dvi savaites tik vandenį gėręs ir penkių kilogramų atsikratęs penktajai kadencijai į Seimą išrinktas Petras Gražulis nutraukė bado akciją.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 8, 2012, 10:59 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 3:22 PM

„Pirmiausia išsispausiu obuolių sulčių, po to ragausiu skystos košės, kaip pataria daktarai. Kuo ilgiau badauju, tuo mažiau norisi valgyti. Badavimo nutraukimas yra labai sudėtingas dalykas“, - laidai „Super L.T.“ sakė P.Gražulis, kuris badui save pasmerkė to nenorėdamas.

Dėl alinančios dietos parlamentaras kaltina konservatorių partiją, kuri esą rinkimų metų prieš jį naudojo „juodąsias technologijas“ ir paskleidė žinią, esą „Tvarka ir teisingumas“ partijos narys P.Gražulis perka rinkėjų balsus už bambalius alaus.

„Jeigu būčiau taip elgęsis, tai jau kalėjime sėdėčiau. Dėl šmeižto kreipiausi į policiją, į prokuratūrą, visur – kaip į sieną. Į mano skundus nebuvo sureaguota, tad nežinojau, ką toliau daryti“, - guodėsi teisėsauga nusivylęs P.Gražulis.

Tačiau nėra to blogo, kas neišeitų į gera. Seimo narys suprato, kad badauti labai apsimoka ne tik dėl teisybės.

„Gauni ir finansinę, ir dvasinę naudą - kūnas išsivalo. Tad pabadauti tikrai verta“, - kalbėjo jau antrą kartą ryžęsis atsisakyti maisto ieškant teisingumo P.Gražulis. Prieš keletą metų jis badavo visą mėnesį ir tuomet palengvėjo net 12 kilogramų.

Daugiau nutrauktos bado akcijos ypatumų sušinosite šį ketvirtadienį 18 val. 45 min. laidoje “Super L.T” per “Lietuvos ryto” televiziją su Jogaila Morkūnu ir Ieva Ambrazaite.

Laidoje taip pat išgirsite, už ką buvo sumuštas naujasis Seimo milijonierius Rokas Žilinskas bei apsilankysite dizainerio Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymo užkulisiuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.